Oldal frissítése

ADATA A10050QC Power Bank 10050mAh titán

4,8 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ADATA A10050QC Power Bank 10050mAh titán

Az ADATAA10050QC külső akkumulátora olyan helyzetekben hasznos, amikor nincs hozzáférésed az elektromos hálózathoz, hogy feltölthesd az olyan lemerülő félben levő mobil eszközeidet mint a mobiltelefon, tablet, mp3 lejátszó, stb. Nagy kapacitásának, gyors töltésének és a jó minőségű kivitelének köszönhetően ez a Power Bank nélkülözhetetlen társaddá válik különösen akkor, ha sokat utazol, nyaralsz vagy a hétvégi házadban pihensz.


Intelligens töltés

Az intelligens töltés érzékeli a csatlakoztatott eszközt, visszacsatolást kap az akkumulátor állapotáról és a hőmérsékletről, majd a töltő maga határozza meg az optimális feszültséget a töltéshez. A Power Bank gyorsan válthat az 5V és a 12V módok között. Ennek köszönhetően maximalizálható a töltés hatékonysága és csökkenhet az energiaveszteség, miközben a maximális biztonságot nyújtja a töltő.


A legnagyobb kényelemben

Ez a külső akkumulátor 2 USB porttal van ellátva, így akár két készüléket is tölthetsz vele egyszerre. A kétoldalas USB-C csatlakozó biztosítja a kompatibilis eszköz könnyű csatlakozását és ugyancsak a nagyobb adag energiával való gyorsabb töltést mint az előző generációs USB. Sőt, Az is lehetséges, hogy a Power Bankot a hálózatról töltve töltöd a csatlakoztatott mobil eszközöket.


Kiváló minőségű anyagok és alkatrészek

A készülék belsejében hosszú élettartamú prémium minőségű japán Panasonic cellák vannak. Minden része tesztelésen esik át, aminek eredménye garantálja a maximális biztonságot, a stabilitást és az ellenálló képességet. A maximális védelem érdekében, a Power Bank tűzálló, és ellenáll az ütődéseknek.

Prémium kivitelű

Ez a külső akkumulátor kiváló minőségű anyagokból készült, homokfúvott felülete van, amelyen nem látszanak az ujjlenyomatok és a készülék kényelmes kézben tartható. Összehasonlítva a szilikon bevonatú Power Bankokkal az A10050QC vezérlő gombja könnyen kitapintható és megnyomható.

Maximális biztonság

Ez a Power Bank el van látva olyan védelmi áramkörökkel, amelyek megakadályozzák a túltöltést, a túlfeszültséget, a túlmelegedést, a rövidzárlatot, és a nem megfelelő kimeneti áramot. Ezzel a védelemmel teljesen biztonságos a töltő használata, biztosan nem fogja a töltött készülékeket károsítani.

 

Paraméterek

Méret

Szélesség 64 mm (6,4 cm)
Magasság 105 mm (10,5 cm)
Mélység 23 mm (2,3 cm)

Kapacitás

Kapacitás 10 050 mAh

Kimenetek

Kimenetek USB-A, USB-C
Kimenetek száma összesen 2

Teljesítmény és töltés

Max. kimeneti áram 2,5 A
Max. kimeneti feszültség 12 V

Tulajdonságok

Tulajdonságok és funkciók LED-es állapotjelző
Kábel Micro USB

Rendeltetése

Felhasználási terület Telefon/tablet

Bemenetek

Bemenet Micro USB
Max. bemeneti áram 2,5 A

Tömeg

Tömeg 247 g
Kód:  DU120a9h2
Termékszám:  AA10050QC-USBC-5V-CTI
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10