Oldal frissítése

ADATA A10050QC 10050mAh kék

4,6 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ADATA A10050QC 10050mAh kék

Az ADATA PowerBank A10050QC rendkívül hasznos, amikor éppen nem férsz hozzá az elektromos hálózathoz, hogy feltöltsd mobil telefonodat, tabletedet vagy MP3 lejátszódat. A nagy kapacitású, gyors töltő nélkülözhetetlen társad lesz az úton.


Intelligens töltés

Az intelligens töltés maga elemzi a csatlakoztatott eszköz akkumulátorát és hőmérsékletét, így határozza meg a töltéshez optimális feszültséget. Gyorsan válthat az 5V-os és a 12 V-os módok között. Így maximális hatékonyság és biztonság közben csökkentheti az energia veszteséget.


Maximális kényelem

A Power Bank 2 USB porttal felszerelt, így egyszerre akár két készüléket is tölthetsz róla. USB-C csatlakozója könnyebb csatlakozást és nagyobb energia átvitelt biztosít, mint az előző generációs USB. Az is lehetséges, hogy miközben hálózatról töltöd a Power Bank-et, addig az tölt egy másik készüléket is.


Kiváló minőségű anyagok és alkatrészek

A készülék belsejében prémium japán Panasonic alkatrészek találhatóak, melyek a hosszú élettartamot garantálják. Minden egyes darabot tesztelésnek vetettek alá, így maximális a biztonság, stabilitás és ellenálló képesség. A maximális védelem érdekében a Power Bank tűzálló.

Prémium kivitel

A töltő kiváló minőségű anyagokból készült, felülete homokkal szórt, melyre nem ragadnak az ujjlenyomatok, kialakítását kényelmes kézben tartani. Összehasonlítva a Silicon Power bankokkal a A10050QC bemélyített vezérlő gombbal rendelkezik, így az könnyen kitapintható és megnyomható.

Maximális biztonság

A Power Bank-et ellátták áramkör védelmi technológiával. Ezek megakadályozzák a túltöltést, túlfeszültséget, túlmelegedést, rövidzárlatot és a nem megfelelő áram kimenetet. Így teljesen biztonságos a töltő használata, nem károsítja készülékét.

Paraméterek

Méret

Szélesség 64 mm (6,4 cm)
Magasság 105 mm (10,5 cm)
Mélység 23 mm (2,3 cm)

Kapacitás

Kapacitás 10 050 mAh

Kimenetek

Kimenetek USB-A, USB-C
Kimenetek száma összesen 2

Teljesítmény és töltés

Max. kimeneti áram 3 A
Max. kimeneti feszültség 5 V

Tulajdonságok

Tulajdonságok és funkciók Gyors töltés, LED-es állapotjelző

Rendeltetése

Felhasználási terület Telefon/tablet

Bemenetek

Bemenet Micro USB
Max. bemeneti áram 2,5 A

Tömeg

Tömeg 247 g
Kód:  DU120a9h1
Termékszám:  AA10050QC-USBC-5V-CBL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10