Oldal frissítése

ADATA 8GB KIT DDR4 2666MHz CL16 XPG Z1, piros

4,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ADATA 8GB KIT DDR4 2666MHz CL16 XPG Z1, piros

Az ADATA XPG Z1 rendszermemória a te játékos álmaidat és óriási teljesítményt fog megvalósítani. Ez a memória 2666 MHz maximális frekvenciával rendelkezik 1,2 V feszültség mellett. Ennek köszönhetően minden nehéz munkához kiváló társ lesz – biztos lehetsz benne, hogy egy másodpercre sem fogsz csalódni a teljesítményében! És pontosan ez az egy másodperc az, ami számít.

Hihetetlen teljesítmény alacsony energiafelhasználással

Ez a memóriamodul nagy teljesítményével és magas effektivitásával kiváló bővítése lesz a játékos összeállításodnak. A DDR3 memóriákkal összehasonlítva 20%-al kevesebb energiát használ fel. 10 rétegű hővezető felülettel van ellátva a PCB, ez pedig egy valamit jelent – a nagy hűtőteljesítmény még a legnagyobb megpróbáltatások során is magas stabiliást nyújt, így biztos lehetsz benne, hogy túlhajtás esetén sem fog cserbenhagyni.

Magas minőségű chipek kiváló élettartammal

A csúcsminőségű dizájn a hihetetlen teljesítményt szimbolizálja. A karbon textúra a 10 rétegű PCB-vel hatékonyan csökkenti az ellenállást, így kevesebb energiát fogyaszt a modul, ezáltal javítva a jel tisztaságát. A magas minőségű chipek nagyon szigorú válogatási procedúrán mennek keresztül. Az 1,2 V működési feszültségre való csökkentés által akár 20%-al kevesebb energiát fogyaszt, mint a DDR3 modulok. Ennek köszönhetően a memória alacsonyabb hőmérsékletek között üzemel.


Ebben a kiváló ár értékű csomagban két darab 4 GB-os modult találsz – így összesen 8 GB memória fog rendelkezésedre állni.

Kiemelt tulajdonságok

  • XPG Z1 DDR4 szabvány
  • Core i7 Haswell-E HEDT (high-end desktop) és X99 következő generációs platformhoz tervezték
  • Támogatja az Intel XMP 2.0 (Extreme Memory Profile) technológiát
  • Speciális PCBExtra réz réteg
  • Jövőbeli dizájn, amelyet szénszálas autók karosszériái ihlettek
 

Paraméterek

Használat & típus

Használat Számítógépekhez
Kivitelezés DIMM

Kapacitás

RAM memória mérete 8 GB
A csomagban található modulok száma 2 db
A szett a következőkre alkalmas Dual-channel

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 2 666 MHz
Időzítés CL16

Interfész

Feszültség 1,2 V
Kód:  DD976d
Termékszám:  AX4U2666W4G16-DRZ

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20