Oldal frissítése

ADATA 16GB KIT DDR4 3200MHz CL16 XPG Z1, piros

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ADATA 16GB KIT DDR4 3200MHz CL16 XPG Z1, piros


Magas energiahatékonyságú memória

Ezt a lenyűgöző teljesítménnyel és hatékonysággal rendelkező memória modult kifejezetten csúcs játékgépek fejlesztéséhez tervezték. Akár 20%-kal kevesebb energiát fogyaszt, mint a DDR3 memóriák. Az ADATA XPG Z1 DDR4 memóriát olyan hőelvezetési technológiával és 10 rétegű PCB-vel gyártják, amely garantálja a kiváló hűtési teljesítményt még maximális terhelés mellett is,  miközben stabilitása is magas szinten marad, legyen szó akár egy játékbeli csatamezőről vagy magasabb órajel frekvenciáról.


Hihetetlen teljesítmény

Az ADATA XPG Z1 DDR4 rendszermemória egy igazi álom minden számítógépes játék vagy a nyers teljesítmény iránt rajongó felhasználó számára. A memória 3200 MHz-es maximális frekvenciát kínál 1,35 V-os feszültségen. A modul minden igényt kielégít - biztos lehetsz benne, hogy a gép egyetlen másodpercre sem fog lelassulni! És éppen egy másodperc az, amely eldöntheti hogy valaki győztes lesz vagy vesztes.


Kiváló minőségű rendkívül tartós chipek

Az ADATA XPG Z1 DDR4 rendszermemória kitűnő minőségű chipekkel készül, amelyek kifinomult megbízhatósági tesztelésen esnek át. Ez a szigorú ellenőrzés garantálja a hosszú élettartamot.

 

Paraméterek

Használat & típus

Használat Számítógépekhez
Kivitelezés DIMM

Kapacitás

RAM memória mérete 16 GB
A csomagban található modulok száma 2 db
A szett a következőkre alkalmas Dual-channel

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 3 200 MHz

Interfész

Feszültség 1,35 V
Egyéb jellemzők Passzív hűtés
Kód:  DD976wf
Termékszám:  AX4U3200W8G16-DGZ

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20