Oldal frissítése

ADATA 16GB KIT DDR3 2400MHz CL11 XPG V2

4,7 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ADATA 16GB KIT DDR3 2400MHz CL11 XPG V2

Az ADATA legújabb XPG V2 szériájú memóriájában minden top-hardware kedvelő és túlhajtó örömét leli. A futurisztikus design-nal pedig kedveztek azoknak a felhasználóknak, akiknek a teljesítmény mellett a külső is fontos. Ugyanakkor, a sebessége is figyelemreméltó. A memória modulokban megnövelt felületű alumínium hűtőbordákat találunk, amelyek kiváló hővezetők, általuk csökkenthető a hőmérséklet és biztosítható a stabilitást, akkor is, ha a memória maximális sebességét feszegetjük.
A XPG V2 kiadásban magas frekvenciájú modulokat találunk, amelyek megfelelő mértékben,  nem korlátozva segítik a CPU működését. Csak válassza ki a megfelelő frekvenciát, és a memória bármilyen feladatot ellát Önnek. A XPG V2  kiadásra bármikor számíthat. Mindegyik memória chip-et szigorú ellenőrzéseknek vetették alá. 

Paraméterek

Használat & típus

Használat Számítógépekhez
Kivitelezés DIMM

Kapacitás

RAM memória mérete 16 GB
A csomagban található modulok száma 2 db
A szett a következőkre alkalmas Dual-channel

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 2 400 MHz
Időzítés CL11

Interfész

Feszültség 1,65 V
Egyéb jellemzők Passzív hűtés
Kód:  DD973e7
Termékszám:  AX3U2400W8G11-DMV

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15