Oldal frissítése

ADATA 16 GB DDR3 1866MHz KIT CL10 XPG V3

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ADATA 16 GB DDR3 1866MHz KIT CL10 XPG V3

Pefektní stabilitás és a nagy teljesítményű

Új modulok működő memória sorozat XPG V3 egy neves gyártó ADATA kérem minden igényes szerelmeseinek vezető hardver- és overclocking. Polahodí a szem kellemes megjelenést. A sorozat büszkélkedhet TCT technológia egyedülálló kivehető ig, amely közvetlenül érintkezik egymással chip hűvösebb. Együtt 8vrstvým PCB és réz 2uncovou e hatékony védelmet kő alacsonyabb a hőmérséklet, és biztosítsa a stabilitást, ha megnyomják a határon frekvencia.

Sok XPG V3 további modulokat kiváló jelentése, hogy tökéletes legyen, nem korlátozó partnere CPU működését. Csak válassza ki a megfelelő frekvenciát, hogy meddig akar húzni a meghatározása, hogy ki a vasat, mint lehetséges. Az XPG sorozat V3 támaszkodhatnak. Mindegyik memória chip van kiválasztva egy szigorú felülvizsgálati folyamat.

Paraméterek

Használat & típus

Használat Számítógépekhez
Kivitelezés DIMM

Kapacitás

RAM memória mérete 16 GB
A csomagban található modulok száma 2 db
A szett a következőkre alkalmas Dual-channel

Frekvencia és időzítés

Memória frekvencia 1 866 MHz
Időzítés CL10

Interfész

Feszültség 1,5 V
Egyéb jellemzők Passzív hűtés
Kód:  DD973g2
Termékszám:  AX3U1866W8G10-DBV-RG

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20