Oldal frissítése

DiCAPac Action WP-C1A

4,8 5 értékelés

DiCAPac Action WP-C1A

Minden aktív felhasználó és adrenalin sportkedvelő számára itt a vízálló DiCAPac védőtok. Telefonját megvédi a tartós kialakításnak köszönhetően, a légpárnák pedig biztosítják, hogy a vízen mindig fent maradjon. A speciális duplaréteg megvédi a készüléket az ütésektől és a karcolásoktól. A védőtok méreganyagmentes és kíméli a környezetét.

Főbb jellemzők

  • Vízálló védőtok tartós konstrukcióval
  • A légpárnák biztosítják a víz felett maradást
  • Dupla védőréteg
  • Átlátszó hátsó rész = könnyed fényképezés

Nyaraljon aggodalmak nékül

Ezentúl nem kell folyamatos felügyelet mellett tartania okos készülékét a medencénél, strandon vagy az esőben és nyugodtan összpontosíthat a fontosabb pillanatokra. A védőtok ezek mellett véd a portól, párától és a hótól. Az átlátszó tiszta polikarbonátból készült háti résznek köszönhetően nem kall aggódnia attól, hogy a fényképek veszíteni fognak a minőségükből. A védőtokot hordhatja nyakba akasztva vagy felerősítve a ruházatra.

 

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Apple
Telefon modell iPhone 6 Plus

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók Vízálló, Kijelző karcolás elleni védelme, Övre csatolható

Típus és anyag

Használat Vízálló
Kód:  GE165a3
Termékszám:  WP-C2A

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20