Oldal frissítése

Acra CAA06 Egyensúly labda

4,5 17 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Acra CAA06 Egyensúly labda

A BOSU labdát minden lány és nő ismeri, akik érdeklődnek a fitnesz iránt. Ennek ellenére ezt az eszközt nem csak nőknek tervezték, hanem nagyszerű kiegészítőedzést nyújt az aktív férfiak számára is. A BOSU labda kiváltképpen az aerobik és az egyensúly-gyakorlatoknál hasznos. Segíti a mozgáskoordináció fejlesztését és a stabilizáló mélyizmok erősítését, amelyeket máskülönben igen nehéz edzeni. A labdán való edzés pozitív hatással van a hátra, segít a hátfájás és az ízületi fájdalmak megszüntetésében, ezenfelül pedig edzi az egész testet. Aktívan segít csökkenteni a stresszt, az izomfeszültséget és fejleszti az egyensúlyérzéket.

Legfontosabb jellemzői

  • Nagy szilárdságú anyagból
  • Egykamrás levegőbetét
  • Talpa kemény PVC-ből
  • Utánfújás töltőszeleppel
  • Csúszásmentes talp
  • Kiegészítő expanderek a flexibilitási gyakorlatok maximális elvégzéséhez

Az egyensúlyozó labdát használhatja fekvőhelyzeti gyakorlatokhoz is és számos izomterület nyújtható segítségével. A rugalmas expanderek edzik a felső és alsó végtagokat. A labda, a felfújható részével, a földfelé átfordítható, így egyensúly-gyakorlatokat végezhet az eszköz fix talpán. A belsőnyomás csökkentésével nehezítheti a gyakorlatokat. A BOSU labda maximális terhelhetősége 150 kg.

Paraméterek

Szín

Szín Kék

Maximum teherbírás

Maximális terhelhetőség 150 kg

Csomag

Csomag tartalma Gumikötél

Átmérő

Átmérő 58 cm

Tulajdonságok

Szín Kék
Kód:  SPT10159
Termékszám:  05-CAA06

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20