Oldal frissítése

Acer TravelMate P645

Kiegészítők a termékhez

Acer TravelMate P645

Az ultrabooks egyik képviselője különösen nagy teljesítményt, nagy mobilitást, tartósságot és megbízható biztonságot kínál . Mindezeket a funkciókat elsősorban olyan szakemberek értékelik, akiknek az irodájukon kívüli kihívásokkal kell szembenézniük. Az erős biztonsági és tartós formatervezéssel mindig támaszkodhat rá, és csak a sikeres munkaprojektek létrehozására összpontosíthat.

Főbb jellemzők

  • Tartós kivitel szénszálas és alumíniumötvözetből
  • 14 "teljes HD képernyő és tükröződésgátló kivitel
  • Erőteljes Intel processzorok
  • Akár 12 GB memória
  • Megbízható biztonság
  • Dokkoló csatlakozó
  • Gyakorlati háttérvilágítású billentyűzet

Tartós kivitel

Az ultrabook rendkívüli ereje egy szénszálas alvázzal és alumíniummal ellátott magnéziumötvözetet eredményez . Az ultrafinom IPS kijelző tükröződésgátló bevonattal rendelkezik, amely jobban olvasható, nemkívánatos káprázás nélkül, és a test többi részéhez tömör fém csuklópántokkal van összekötve. Az Acer DustDefender segítségével a TravelMate P645 túlmelegedése nélkül gyorsabban tud dolgozni.

Biztonságos környezet

Az Acer TravelMate ultrabook használata csak öröm. Élvezze az előre telepített Windows 7 Professional vagy a Windows 8.1 Pro teljes előnyeit. A magas szintű biztonságot egy ujjlenyomat-olvasó és egy integrált TPM chip képezi, amely az Acer ProShield és az Intel lopásgátlóval együtt védi az érzékeny adatokat a visszaélésektől.

Időmérő berendezés

Az Intel fejlett processzorai a számítástechnikai teljesítményért felelősek. Ez biztosítja a rendszer zökkenőmentes működését és az akkumulátort. A gazdag kapcsolódási lehetőségek közé tartozik a nagysebességű USB 3.0 portok és a 802.11ac vételt képes 5GHz-es sávban képes vezeték nélküli WiFi. Nagyobb képernyőn nézheti meg munkáját HDMI-n keresztül vagy vezeték nélkül az Intel Wireless Display technológiával. A dokkolócsatlakozónak köszönhetően könnyen csatlakoztatható a dokkolóegységhez.

Kód:  NC344g6k5NAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05