Oldal frissítése

Acer TravelMate P459

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Acer TravelMate P459

Az Acer TravelMate P459 noteszgépek közvetlenül a professzionális szférához készültek . A munkahelyi számítógépek minden olyan felszereléssel rendelkeznek, ami az irodában és az üzleti utakon szükséges. A legmagasabb teljesítmény a leginkább igényes programokkal támogatja a munka hatékonyságát. Élvezze a luxus kijelzőt, nagyszerű IPS technológiával és finom felbontással. A Full HD és a LED háttérvilágítás a legfejlettebb képet nyújtja finom részletekkel és valódi, élénk színvisszaadással. A kiváló minőségű anyagok robosztus, robusztus kialakítása biztosítja a számítógép robusztusságát még a gyakori átvitel során is. Egy programoldalon mindent a Windows 10 rendszer professzionális verziója vezérel.

Főbb jellemzők

  • Tartós és kiváló minőségű konstrukció
  • Luxus kijelző a legjobb tulajdonságokkal
  • Gazdag felszerelés minden alkalomra
  • Gyors memória
  • Az ujjlenyomat-olvasó biztosítja
  • Háttérvilágítású billentyűzet
  • Professzionális operációs rendszer

Gyors alkatrészek

Ez a notebook sorozat csak egy nagyszerű Intel processzor. Ezek jól bizonyított megbízhatóságot és könnyen kezelhetők még a munkaprogram hátterében álló komplex számításokkal is. Mindez szinkronban van a DDR4 operációs rendszer memóriájával , amely mindössze 8 GB-os lesz elérhető. Egy nagy fejezet nem csak a notebookokhoz van tárhely. A TravelMate P459 két helyiségben elegendő helyet biztosít. A gyorsabb SSD kapacitása akár 256 GB, így a rendszer sebességét, valamint a telepített szoftvert és a figyelemre méltó kényelmet nyújtja. A második lemez klasszikus típusú merevlemez-meghajtó, és elég fontos adatokat tartalmaz.

Készen áll mindennek

Mivel a munkaasztal nagy része a munkajegyzéknek, számos számítógéppel rendelkezik. Természetesen sok USB port van, egy nagyszerű USB 3.1 port. Ez nagymértéApproxen meggyorsítja a fájlok átvitelét a merevlemezekről. Egyéb hasznos funkciók közé tartozik az ujjlenyomat-olvasó és a háttérvilágítású billentyűzet . Az olvasó kiváló módja a megbízható és mindenekelőtt kényelmesen biztonságos adatnak és a számítógépnek. A háttérvilágítású billentyűzet népszerű és népszerű funkciója, amely éjjel-kényelmet nyújt.  

Kód:  NC329n6NAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10