Oldal frissítése

Acer TravelMate P277

Kiegészítők a termékhez

Acer TravelMate P277

Az Acer TravelMate P2 sorozat hatékony eszköz a különféle munkaigényekhez, multimédiás szórakozáshoz és játékhoz . Az óriási 17,3 hüvelykes kijelző, az Intel nagy teljesítményű processzora vagy az opcionális NVIDIA grafika lehetővé teszi, hogy a lehető legtermékenyebbek legyenek, és az M-Disc technológiának köszönhetően soha nem fog eltűnni. Mindez elegáns textil felületű borítással.

Főbb jellemzők

  • Erőteljes Intel processzorok
  • A nagy, matt felületű kijelző megvédi a tükröződést
  • Modellek integrált Intel grafikus vagy nagy teljesítményű NVIDIA grafika
  • Az M-Disc technológia évszázadok óta tartja az adatokat
  • Kiváló csatlakoztathatóság - négy USB csatlakozó, melyek közül kettő USB 3.0
  • Gyönyörű design textil felületen

Teljesítmény a munkahelyen és a szórakozás

A nagyméretű 17,3 "1600x900-as képernyő megfelelő munkakörülményt nyújt, és ideális filmnézéshez is. A fejlett Broadwell processzorok gazdag teljesítményt nyújtanak a munka és játék számára . A specialitás az M-Disc technológia az adatok tartós tárolására több száz éve. A megadott adatok örökre megmaradnak. Az új adattárolási szabvány az Ön adatait egy szabadalmaztatott, kőszerű rétegben fogja fel, amely bizonyítottan ellenáll a magas hőmérsékletnek vagy a páratartalomnak. 

Gyakorolj egy elegáns kabátot

Gyorsabban dolgozhat a számbillentyűzeten és egy nagyméretű érintőpadon , amely gördülékeny gesztusokhoz készült. A nagy hatékonyságot a gyors WiFi ac biztosítja, és a külső vezeték nélküli eszközökhöz való párosításhoz válasszon Bluetooth kapcsolatot. A P2 sorozat gyönyörű vászonmintát hordoz a laptop borítóján. Ez lenyűgöző professzionális megjelenést kölcsönöz a laptopnak, és kiegészíti az eredetiség funkcionalitását. Ez a felület is előnyös a robusztus markolat a notebook és a nagyobb karcolás ellenállást.

Kód:  NC327d3jNAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15