Oldal frissítése

Acer TravelMate P258

Kiegészítők a termékhez

Acer TravelMate P258

A becsületes Acer TravelMate P258 praktikus magas teljesítményt nyújt, amelyet munkához és szórakozáshoz használhat. A laptop szívében vana nagy teljesítményű Intel processzor. A jobb teljesítmény a gyors DDR3L működési memóriát is támogatja. Az Intel Graphics HD megosztott grafikus kártya készen áll arra, hogy együttműködjön minden olyan alkalmazással, amelyre szüksége van ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a 15,6 "-os Full HD felbontású kijelzőből.

Főbb jellemzők

  • Nagy teljesítményű és gyors lemez
  • Kiváló minőségű 15 "-es kijelző fénycsillapító bevonattal
  • Vékonyabb és könnyebb, mint a régebbi verzió
  • Hosszú élettartam
  • A notebook speciális dombornyomott felülete
  • A Skype for Business használatával optimalizált

Erős munkaállomás

Olyan előre telepített operációs rendszert biztosít, amely 64 bites verzióhoz igazíthatja a modern Windows 10 Pro alkalmazást. Az Acer TravelMate P258 notebook jönegy gyors SSD meghajtó, amely hatékonyabban működik . A noteszgép felületét textil mintával ellátott megkönnyebbülés borítja. Nem fog megtörténni, hogy a laptop a kezedbe csúszik. Hozzájárul a nagyobb karcolásállósághoz is. Hosszú élettartam biztosítja a nagy teljesítményű 4 cellás akkumulátort.

Kód:  NC325e6p3NAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10