Oldal frissítése

Acer TravelMate B117

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Acer TravelMate B117

A kis Acer 11.5 "Acer TravelMate B117 nagyon jó ár / teljesítmény aránya. Nagyszerű a normál felhasználók számára, akik megbízhatóan használhatják a normál háztartási vagy irodai tevékenységeApproxen, például e-mailek kezelésében, internetes szörfözésben vagy multimédiás szórakoztatásban. A méretei és a nagyon kényelmes súlya mindössze 1,4 kg teszi kényelmessé a szállítást , nem fog megterhelni, és így mindenütt veled.

Főbb jellemzők

  • Könnyű noteszgép a könnyű hordozhatóság érdekében
  • Teljesen csendes működés - a processzor passzív hűtéssel
  • Nagy lemez az adataidnak
  • Modern Windows 10
  • Tükröződésmentes kijelző a kényelemért

Csendes teljesítmény

A nagy teljesítményű Intel processzorok Intel HD Graphics grafikával vannak felszerelve. Ezek 4 GB RAM-mal együtt biztosítják a rendszer gyors működését. A Braswell-ban nincsenek rajongók a notebooApproxan , így a működés teljesen csendes lesz. A notebook másik jellemzője örömet okozhat - alacsony fogyasztása. Ez csak 6 W.A Windows 10 operációs rendszere készen áll a felhasználók számára, és egy kifinomult környezetet hoz létre számos intelligens szolgáltatással.

Gazdag kapcsolat

Akár 500 GB merevlemez-terület tárolja mindazt, amire szüksége van - zene, filmek és az összes dokumentum. A képernyő felett talál egy olyan webkamerát, amely vizuálisan összekapcsolja szeretteivel vagy kollégáival. Ez egy jó módja a WiFi vezeték nélküli internet használatának . Jó a csatlakoztatható eszközök, beleértve a HDMI kimenetet, egy USB 2.0 portot és egy USB 3.0-t gyors adatátvitellel. 

Kód:  NC311f8dNAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10