Oldal frissítése

Acer Switch One 10

Kiegészítők a termékhez

Acer Switch One 10

Ez a különleges laptop nagyon hasznos eszköz, ha éppen egy gépet akarsz házi feladatok írására vagy játszásra. Ezen eszközök tulajdonságai eltérőek, ebből kifolyólag egyetlen modell sem tud minden feladatot ellátni.

Hogy mit kínál a(z) Acer Switch One 10 érintőképernyős notebook kijelzője?

A tablet PC képernyőjének mérete.

A(z) Acer Switch One 10 érintőképernyős notebook CPU-ja és teljesítménye

A processzor minden kimagasló hordozható számítógép alapköve. Sokkal lényegesebb a processzor konkrét sorozata, mint a puszta ereje, amit a processzor magjainak száma és frekvenciája fejez ki. Az Intel szép és átlátható rangsort hozott létre. Chipjeit a lassabbaktól a gyorsabbakig jelöli: Core i3-tól egészen i9-ig. A Pentium egy gyengébb sorozat, a Celeron pedig még ennél is kisebb teljesítménnyel bír. Az Intel Atom egy teljesen különálló modell, amelyet kifejezetten mobil eszközökhöz kínálnak. Hasonló besorolást használ az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 csipek a leggyorsabbak, amelyek le fogják váltani az előző modellsorozat - A12, A10, A8, A4 csipjeit. Az AMD E sorozata takarja az energiatakarékos chipeket. A magasabb szám nagyobb kapacitást jelent. A TDP (Thermal Design Power) a processzor fogyasztása, amelyet a legnagyobb kihasználtság mellett nyújt. Az érték egy útmutató a processzor hűtési igényének meghatározásához. A hordozható számítógépek nagyobbik része 25 W fogyasztási érték alatt mozog, nagyobb számokat tipikusan a rendkívüli teljesítményű notebookoknál fedezhetünk fel.

A grafikus kártyák besorolása is nagyon hasonló. Az önálló videokártyák zömmel nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint a beépítettek. A magasabb kategóriába tartozó CPU-k nagyobb teljesítményt kínálnak, mint a régebbi típusok. A RAM kapacitása a kártya teljesítményének kardinális mutatója. Az irodai programok futtatásához bőven elég körülbelül 2 GB RAM . Ha alkalmanként többet játszol RPG játékokat, akkor az alap a 4 GB. Nagy gépigényű játékokhoz 6 GB, vagy annál nagyobb kapacitás javasolt.

A(z) Acer Switch One 10 notebook/tablet HDD és RAM mérete

A memória mennyiségét a tervezett felhasználás határozza meg. A legegyszerűbb hibrid laptopok 2 GB rendszermemóriával rendelkeznek. 4 GB RAM a középkategóriás számítógépek ismertetőjegye, de ha nem csak munkára szeretnéd használni akkor olyan hibrid laptopot keress, amely kapacitása legalább 8 GB RAM. Dokumentumaidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD diszken tárolhatod el. Az SSD rövidítés angol megfelelője Solid State Drive - érthetőbben, mozgó alkatrészek nélküli meghajtó. Lényegesen gyorsabb és energiatakarékosabb, mint az egyszerű HDD. A HDD jelenti a hagyományos meghajtót forgó mágneslemezekkel. Az SSHD a leírt típusok kombinációja viszont az SSD komponens a HDD modulhoz viszonyítva jóval kisebb. HDD + SSD meghajtó tipikusan olyan notebookoknál használható, amelyek két HDD slottal rendelkeznek. A master SSD a szekunder pedig a klasszikus HDD. A tablet PC kiegészítői:.

Kód:  NC022e3zNAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10