Oldal frissítése

Acer Spin 5 Acélszürke

A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kiegészítők a termékhez

Acer Spin 5 Acélszürke

Az érintőképernyős laptop kiváló megoldás, ha éppen egyetlen számítógépet keresel irodai munkára vagy játszásra. A hordozható számítógépek technikai paraméterei eltérőek, ezért minden modell valami másban jó. A tablet PC forgócsuklóval rendelkezik, amely nagy mozgásteret biztosít a kijelzőnek. Így használható klasszikus számítógépként vagy a billentyűzetet hátra hajtva tabletként. A(z) Acer Spin 5 Acélszürke egyszerűen összehajtható úgy is, hogy a billentyűzet állványként funkcionáljon.

Hogy milyen paraméterekkel rendelkezik a(z) Acer Spin 5 Acélszürke tablet PC monitorja?

Kijelzőjének átmérője 13,3 ". A 14" körüli képátlójú képernyő elsősorban a könnyen szállítható modellekre jellemző. Ez a modell ráadásul érintőképernyős, így még egérre sem lesz szükséged.

A(z) Acer Spin 5 Acélszürke tablet PC processzora és teljesítménye

A processzor minden kimagasló laptop sarokköve. Sokkal többet mond a processzor konkrét sorozata, mint az ereje, amit a CPU magok száma és órajele indikál. Az Intel szép és átlátható tipológiát dolgozott ki. Processzorait a leggyengébbtől a legerősebbig számozza: Core i3-tól egészen i9-ig. A Pentium egy gyengébb modell, a Celeron pedig még ennél is gyengébb, viszont a legolcsóbb. Az Intel Atom egy különálló sorozat, amelyet mobil eszközökhöz fejlesztettek ki. Nagyon hasonló rangsort kínál az AMD. A Ryzen 9, 7, 5 és 3 processzorok a legerősebbek, amelyek lecserélték az előző sorozat - A12, A10, A8, A4 processzorait. Az AMD E sorozata pedig a mobil eszközökbe kerül. A nagyobb szám nagyobb kapacitást mutat. Az ún. Thermal Design Power (TDP) a processzor fogyasztása, amelyet maximális kihasználtság mellett mértek. Ez a szám egy útmutató a processzor hűtési igényének kiderítéséhez. A notebookok több mint fele 25 W érték alatt marad, nagyobb TDP-t legfőképp a nagyobb méretű notebookoknál találhatunk.

A videokártyák besorolása hasonló alapelveken nyugszik. A dedikált grafikus kártyák javarészt nagyobb teljesítményt nyújtanak, mint a beépítettek. A drágább CPU-k erősebbek, mint elődeik. A memória mérete a grafikus kártya teljesítményének fontos kritériuma. Átlagos felhasználók számára teljesen megfelel kb. 2 GB RAM . Ha néhanapján szenvedélyesebben lövöldözöl, akkor nem lesz fölösleges a 4 GB. Megrögzött játékosok számára 6 GB, vagy annál is nagyobb grafikus memória a célravezető.

A(z) Acer Spin 5 Acélszürke hibrid laptop HDD és RAM mérete

A memória (RAM) kapacitását a felhasználás célja alapján válaszd ki. A legegyszerűbb laptopok/tabletek 2 GB memóriát kínálnak. 4 GB RAM az elérhető árú hordozható számítógépek ismertetőjegye, de ha nem csak alapvető programokhoz szeretnéd használni akkor olyan hibrid laptopot vegyél, amelyben van legalább 8 GB RAM. Programjaidat SSD, SSHD, HDD vagy HDD + SSD diszken tárolhatod el. Az SSD rövidítés jelentése Solid State Drive - tehát, mozgó alkatrészek nélküli meghajtó. Érezhetően gyorsabb és jobban ellenáll a rezgéseknek, mint az egyszerű meghajtók. A HDD jelenti a tipikus meghajtót forgó lemezekkel. Az SSHD a tárgyalt típusok kevert használata azzal az eltéréssel, hogy az SSD tagja a HDD modulhoz viszonyítva kisebb méretű. HDD + SSD meghajtó csak olyan laptopoknál figyelhető meg, amelyek két merevlemez foglalattal rendelkeznek. Az elsődleges SSD a másodlagos pedig a normál HDD. A tablet PC kiegészítői: Háttérvilágítású billentyűzet, Érintőképernyő, Memóriakártya olvasó és Operációs rendszer.

Paraméterek

Kijelző

Kijelző mérete 13,3 "
Kijelző típusa Fényes
Oldalarány 16:9
Panel IPS
Maximális felbontás 1920 × 1080 px

Processzor

Processzor típusa Intel Core i5
Processzor modell szám Intel Core i5 8250U Kaby Lake R
Processzormagok száma 4 ×
Processzor frekvencia 1,6 GHz (1 600 MHz)
Core boost frekvencia 3,4 GHz (3 400 MHz)
Cache Processzor 6 MB
Processzor funkciók HyperThreading, Alacsony energiafelhasználás, Virtualizáció támogatása

Rendszermemória

Memória típusa DDR4
Memória frekvencia 2 133 MHz (2,13 GHz)

Videókártya

Grafikus kártya típusa Integrált

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája Intel
Videókártya modell UHD Graphics 620

Operációs rendszer

Operációs rendszer Windows 10 Home

Merevlemez

Tárolókapacitás (teljes) 256 GB
Meghajtó interfészek M.2

Felszerelés

Felszereltség Világító billentyűzet, Érintőképernyő, Kártyaolvasó, Operációs rendszerrel
Webkamera 720 px

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 4 670 mAh
Cellák száma
Akkumulátor üzemidő 10 óra

Kialakítás

Ház anyaga Fém (unibody)
Üzemmód Átalakítható

Tömeg

Tömeg 1,6 kg

Interfész

Audio Combo Audio Jack
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 1 ×
USB 2.0 2 ×
Bluetooth Bluetooth v4.1
WiFi WiFi 802.11ac
Optikai meghajtó Optikai meghajtó nélkül

Méretek

Szélesség 328 mm
Maximális magasság 20 mm
Mélység 228 mm

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás Magyar

Termékszéria

Notebook sorozata Acer Spin
Kód:  NC024w5c5
Termékszám:  NX.GR7EU.010
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10