Oldal frissítése

Acer Predator Gaming Headset by SteelSeries

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Acer Predator Gaming Headset by SteelSeries

A jól ismert Acer márka úgy döntött, hogy egy teljesen új modellvonalon vonzza a legigényesebb játékosokat, amelynek neve? Predator. A jó játékélményhez egy erős gépre vagy laptopra is szükség van. Amellett, csúcsminőségű egerekre. A jobb fogás azonban még nem elég, a leginkább kényelmes fejhallgatóra is szükség van, hogy a legjobbak lehessünk.

Legfontosabb jellemzői

  • Kényelmes, prémium fejhallgató
  • SteelSeries vállalat szakemberei vettek részt a gyártásban
  • Ideális hosszú játékhoz
  • Elég hosszú kábel
  • Levehető mikrofon

Kényelmes még hosszú játszás során is

Az Acer Predator Gaming Headset rendkívül nagy, 50 mm-es meghajtókat tartalmaz, amelyek kiválóan lokalizálják a rázkódást és a távoli hangokat. Játsszon órákig zavartalanul. Merüljön el a játékban ezzel a csúcskategóriás audio készlettel.

A memória habos párnázás kényelmet biztosít a felhasználónak és elszigeteli a környezeti zajoktól őket. A kiváló minőségű műbőr borítás és a puha, párnázott fejpánt lehetővé teszi, hogy elfelejtsd, hogy a fejhallgató a fejeden van. A fejhallgatók intenzív hangot kínálnak kristálytiszta hangzással és hihetetlenül mély basszusokkal. Hasznos funkciók közé tartozik a cserélhető mikrofon.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  NC472j2
Termékszám:  NP.HDS1A.001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20