Oldal frissítése

Acer Predator 15

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Acer Predator 15


Készítse elő a Predator 15 laptopját a csatára, és emelje fel a játéktáblák élvonalát, kompromisszumok nélkül. Erőteljes és feldúlhatatlan Intel processzorok. Full HD High Definition kijelző tökéletes részletességgel. A 32 GB-os gyors DDR4 típusú memória jó része. Elég hely a nagyméretű játékokhoz HDD-vel 1TB-ig és a gyors SSD válaszadással. Ez a rendkívüli darab nem fogja kihagyni a legnehezebb címeket.


Tartsa a hűvös fejét

Tartsa a hűvös fejét

A Predator FrostCore ventilátor befecskendezi ezt a hűvös szerencsejáték-szerelvényt, és csökkenti a hőmérsékletet, és felemelkedik a teljesítmény. A FrostCore a CoolerMasterrel együttműködve készült, és az optikai meghajtó pozíciójába illeszkedik, így könnyen beilleszthető az intenzív játékhoz. 

Killer DoubleShot Pro Lan

Killer DoubleShot Pro Lan

Ki nem akarja élvezni a játékot késedelem nélkül? A Killer DoubleShot Pro segítségével kiválaszthatja, mely alkalmazások fogják használni értékes sávszélességét. Még fontosabb az a tény, hogy a vezetékes és a vezeték nélküli kapcsolatok egyidejűleg megoszthatja internetes igényeit.

Predator SoundPound 2.1

Predator SoundPound 2.1

Ki nem szereti a mélynyomókat? A Predator SoundPound 2.1 két hangsugárzót és egy erős mélysugárzót kínál. A Dolby Audio surround hangzás biztosítja, hogy ellenséget hallgasson, mielőtt titoApproxan megütöd. Výkonný sluchátkový zesilovač (600 ohmů) vám poskytne maximální zážitek bez ohledu na to, co posloucháte.

Legyen a tiéd

Legyen a tiéd

A PredatorSense szoftver olyan fejlett testreszabási funkciókat kínál, mint a makró profilok a kedvenc játékokhoz és az állítható világítási konfigurációkhoz. 

Az NVIDIA® G-SYNC ™ támogatása

Az NVIDIA® G-SYNC ™ támogatása

Csatlakozzon a G-SYNC monitorhoz, és élvezze a mai legszelevébb képalkotó technológiát. Az NVIDIA G-SYNC kiküszöböli a kellemetlen szakadást és kattanást.

Élvezze a PERFORMANCE-t

Élvezze a PERFORMANCE-t

Mit vártál? Ez a vadállat büszkélkedhet az NVIDIA GeForce grafikával az általános játék dominanciájához. Csak csináld, hallani akarod a baljós nevetést.

Professzionális kezelőfelület játékhoz

Professzionális kezelőfelület játékhoz

Élvezze a játék billentyűzetet kiváló pontossággal, négy testreszabható háttérvilági zónával és programozható makro profilokkal, amelyeket megoszthat a csapatával. Több párna és dedikált gomb makrók adnak minden játékost az általa megérdemelt kontrolloknak. 

Predator DustDefender

Predator DustDefender

A Predator DustDefender porvédőjének köszönhetően az új fogaskerék nagyon tiszták marad. A légáramlás irányának megváltoztatása segít megelőzni a por felhalmozódását, biztosítva a fontos alkatrészek problémamentes működését.

Erő egy pillanat alatt

Erő egy pillanat alatt

Az éles szögeket és az agresszív ékezeteket intergalaktikus csatahajók inspirálták. Az építészeti kialakítású szellőzőnyílások tökéletes megjelenést biztosítanak minden szögből.

Kód:  NC109b2NAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05