Oldal frissítése

Archív - Acer notebookok (Acer laptopok)

acer notebook

Acer laptop: Gyors, stílusos társ a mindennapokhoz

A tajvani Acer vállalat több mint 40 éve van jelen a piacon, és elsősorban csúcskategóriás laptopok, asztali számítógépek, táblagépek, mobiltelefonok és projektorok gyártásával foglalkozik. Az Acer notebookok széles választékában kompakt chromebookok, multifunkciós táblagépek és számos nagy teljesítményű eszköz található alkalmi és professzionális használatra egyaránt. A játékrajongók számára az Acer Predator egy nagy teljesítményű, a legmodernebb komponensekkel felszerelt gamer laptop.

Olcsó Aspire 3 Acer laptop

Olcsó Acer notebookok

Olcsó laptopot keresel? Az Acer Aspire és Extensa laptop a mindennapi tevékenységekre, internetezésre, különféle multimédiás tartalmak lejátszására és egyszerű játékokra alkalmas. A TrueHarmony hangszóró technológia biztosítja a minőségi hangvisszaadást, és az Acer Care Center alkalmazással mindig kézben tarthatod laptopod irányítását. Az Acer ExaColor biztosítja az élethű színvisszaadást, a BluelightShield technológia pedig megvédi a szemedet a fáradtságtól.

Tartós Acer chromebookok

Az Acer kompakt chromebookjai elegáns és tartós alumíniumötvözetből készült vázzal büszkélkedhetnek, amely akár 60 kg nyomást is kibír. A könnyű súlyuk és a hosszú üzemidő, valamint a kiváló minőségű akkumulátorok tökéletesen alkalmassá teszik őket az utazáshoz. A kijelző az Acer ComfyView LCD panellel rendelkezik, amely kiküszöböli a zavaró tükröződést, így védi a szemed. Az Acer chromebookok Chrome OS operációs rendszerrel rendelkeznek, teljes Google alkalmazás támogatással androidra, beleértve a könyvjelzők szinkronizálását és a beállításokat a Google fiók használatával.

Chromebook Acer R13
Acer Spin táblagép

Acer multifunkciós tablet PC

Az Acer Tablet PC egyaránt megfelel az igényes üzleti vásárlóknak és az alkalmi otthoni felhasználóknak. Az Acer Switch sorozatot nagy teljesítményű Intel Core i7 processzorok hajtják, az Acer One és Spin sorozat pedig kiváló ár-érték arányt kínál. Az Acer Switch és One tábla PC-k mágneses levehető billentyűzete egy pillanat alatt átalakítja a laptopot táblagéppé, míg az Acer Spin 360°-os pántjai 4 használati módot tesznek lehetővé. A kiváló minőségű IPS Full HD kijelző akár 165°-os betekintési szöget biztosít, és az Acer Active Stylus érintőtoll támogatás is kellemes élményt nyújt.

Acer notebookok - professzionális és irodai használatra

Az Acer TravelMate professzionális notebook termékcsaládot elsősorban munkára tervezték, amelynek elegáns kialakítása és tartós felépítése káprázatos. Az üzemidő akár a 13 órát is elérheti, így útközben is bőven lesz elég energiája, az Acer Precision Touchpad technológia pedig lehetővé teszi az érintőképernyős vezérlés precíz és egyszerű használatát. Az Acer TravelMate laptopok háttérvilágítású LED billentyűzettel, kiváló minőségű HDR webkamerával rendelkeznek, és a Trusted Platform és az Acer Proshield portálnak köszönhetően adataid teljesen biztonságban vannak.

Acer Notebook TravelMate
Acer Predator gamer laptop

Gamer Acer laptopok

Az Acer Predator gamer laptopok kompromisszumok nélküli játékteljesítményt kínálnak dizájnos fém kialakítással. A csúcskategóriás Intel Core i7 processzorok hűtéséről egy egyedi fejlesztésű hűtőrendszer gondoskodik Aeroblade 3D ventilátorokkal. Az Acer Predator sorozat fejlett NVIDIA GeForce GTX grafikus kártyákkal van felszerelve, virtuális valóság támogatással, és az Acer PredatorSense technológiával akár túl is szabályozhatod a gépet a tökéletes játékélmény érdekében. Az alkalmi játékosok értékelni fogják az Acer Aspire VX és Nitro játékra szánt laptopokat.

Paraméterek módosítása
522 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20