Oldal frissítése

Acer Nitro GX50-600

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Acer Nitro GX50-600

Az Acer Nitro GX50-600 gaming számítógép lenyűgöző formatervezése a tűzpiros LED világítással téged is le fog nyűgözni. Üdvözöld a hihetetlen teljesítményt, amely mindent felülmúló játékélményben részesít! Ez a számítógép olyan modern komponensekkel lett ellátva, amelyeknek a nagyobb igényű játékok mellett a grafikus és a multimédiás programok, a streaming, illetve a tervezés sem jelentenek problémát.

Az Acer Nitro GX 50-600 számítógép legfontosabb jellemzői

  • Akár Intel Core i7 8700 Coffee Lake processzor
  • Akár NVIDIA GeForce GTX 1060 grafikus kártya a kihívást jelentő játékokhoz
  • Számítógép SoundBlasterX 360° gaming hangzással
  • Dragon Lan hálózati kártya az online játékokhoz
  • Vonzó formatervezés tűzpiros LED világítással a megfelelő játékhangulathoz
  • DDR4 memória akár 16 GB-os kapacitással + 16 GB Intel Optane Memory memória
  • Forradalmi Intel Optane Memory cache memória
  • Acer Nitro GX 50-600 Windows 10 Home operációs rendszerrel
  • Gyors merevlemez 1TB-os kapacitással 

Felszerelt Acer Nitro GX 50-600

Az Acer Nitro GX50-600 számítógép nagy teljesítményű, akár Intel Core i7 8700 Coffee Lake processzorral, akár 16 GB-os kapacitással rendelkező DDR4 + 16GB Intel Optane Memory rendszermemóriával, valamint NVIDIA GeForce GTX 1060 grafikus kártyával lett felszerelve. Az adataid tárolásáról a gyors, 1 TB kapacitású merevlemez gondoskodik. Mindez tökéletes játékélményt garantál. A számítógéped Windows 10 Home operációs rendszerrel érkezik.

PC tökéletes hangzással

A GX50-600 Sound BlasterX 360° technológiával rendelkezik, amely igazán erőteljes és dübörgő hangzással éleszti fel a környezetedet. A számítógépnek köszönhetően teljes mértékben az ízlésedre szabhatod a hangvezérlő eszközök teljes skáláját.

Az online játékhoz optimalizált számítógép

Az Acer Nitro GX50-600-zal a győzelmed garantált. A Dragon LAN kiváló hálózati megoldása kifejezetten a gamerek számára készült. Ez a technológia csökkenti a reakcióidőt, ellenben növeli az átviteli időt. Így a számítógép fenntartja a gyors és teljes adatáramlást, amely elengedhetetlen az online játékokhoz és a streameléshez.

Intel Optane Memory

Az Acer számítógép forradalmi Intel Optane Memory cache memóriával büszkélkedhet, amely a legnagyobb áttörés az elmúlt évek során a memória chipek körében. Nem csak az operációs rendszer indításakor garantál hihetetlen sebességnövekedést, hanem főleg a játékok és az igényes programok futtatása során is. Ennek köszönhetően a számítógéped tíz százalékkal lesz gyorsabb.

Paraméterek

Billentyűzet kiosztás

Billentyűzet kiosztás Cseh, DE

Termékszéria

PC sorozat Acer Nitro
Kód:  TC011a7NAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20