Oldal frissítése

Acer Jade Primo

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Acer Jade Primo

Dokkolhatja Acer Jade Primo és kap még hatékonyabb használatát. Az okostelefon is egy dokkoló állomás és a Continuum rendszer használható standard számítógép - csatlakoztatása a billentyűzet és az egér, hogy átalakítsa a telefon egy eszköz a számítógépe képességeit. Dokumentumok létrehozása és szerkesztése, küldjön e-mailt, böngészhet az interneten - minden van mindig veled a smartphone. 

Akkor töltse fel az akkumulátort, amíg át video és audio a HDMI digitális interfész, amely ma már a szabvány része televíziók, monitorok, projektorok. Élvezze a videókat és fényképeket a nagy felbontású és nagy területen. Dock is lehetővé teszi, csatlakoztassa az USB kiegészítők, mint például a memória tárolása, és egyéb ellenőrzéseket. A mobil eszközök hamar része a munka és a szórakozás.

legfontosabb jellemzői

  • Dokkoló egy mobiltelefon kiterjesztése funkció
  • Támogatás a Continuum (Windows 10)
  • HDMI videó továbbítására a projektor, monitor vagy TV
  • Kit USB csatlakozó különféle tartozékok egyszerre
  • USB 3.0 tökéletes gyors tárolás
Kód:  NC430e5f5
Termékszám:  HP.OTH11.020
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15