Oldal frissítése

Acer Iconia Talk S LTE Fekete / Kék

4,5 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Acer Iconia Talk S LTE Fekete / Kék

A készülék egy egyedi tervezésű, karcsú formák és letisztult vonalak úgy néz ki, nagyon elegáns minden társadalomban. Tablet Acer lesz a nélkülözhetetlen munkatársa minden helyzetben. Hála a jó felkészülés a tabletta tartja tökéletesen az egyik kezében, amelyből csak kiesik.A készülék veri a kiváló négy magos processzor teljesítménye 1,20 GHz RAM 1 gigabájt A zökkenőmentes a termék régi operációs rendszer az Android 4.4 KitKat. A mérete miatt, és mélység 270 gramm tabletta tökéletesen illeszkedik a pénztárca, vagy egy kis kézi készülék.

legfontosabb jellemzői

  • tiszta design
  • HD kijelző mérete 7 hüvelyk
  • Az a képesség, hogy csatlakoztassa Dual SIM
  • két kamera
  • Az a képesség, hogy csatlakozni akár 128 GB tárhely
  • Big lemez tartja a sok filmeket és fotókat

Éles képek és všudypřítemný kapcsolatot barátaival

HD képernyő mérete 7 hüvelyk, felbontása 1280x720 px a hab egyedi design a készülék. Fotókat, amelyek révén a hátsó 5 megapixeles kamera minden bizonnyal élesen kivetítőn. Vezető berendezés szolgálja inkább videobeszélgetésekhez a társadalmi hálózatok a barátaiddal vagy a kollégák. Fotók, dokumentumok és e-könyvek lesznek tárolva akár a belső memóriában a tabletta akár 16 GB-os, ha jött ez a mérete túl kicsi, akkor a külső memória méretig egy óriási 128 gigabájt Stamina eszköz aktív akár 8 órán keresztül működik.

A kapcsolatot barátaival tartsa a lehetőségétől, hogy a tabletta akár 2 SIM kártyát. Köszönet nekik, hogy telefonálni tudjon, SMS fogadására és használja a mobil LTE internet bárhol és bármikor. Köszönhetően a már említett méretek, lehet könnyen helyettesíthető bármely mobiltelefon.

Kód:  NC020u4
Termékszám:  NT.L7ZEE.001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20