Oldal frissítése

Acer Extensa 2511

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Acer Extensa 2511

Mobil multimédiás eszközök

Az Acer Extensa 2511 notebook jó hordozhatóságot, nagy teljesítményű Intel Broadwell processzorokat és az akkumulátor élettartamát kínálja . A nagyfokú ergonómiával rendelkező technológia és formatervezés kényelmes munkát tesz lehetővé, így kiváló irodai termelékenységet és folyamatos termelékenységet biztosít.

Acer Extensa 2511 Black Design 2015

Acer Extensa 2511 Black Design 2015

Munka kellemetlen káprázás nélkül

A processzor büszkélkedhet 4 GB memóriával, és a számítások grafikai része lesz a régi NVIDIA GeForce grafikus chip. A HD Ready felbontás 15,6 hüvelykes (15.6 ") képernyővel, fényvisszaverő bevonattal


Kellemes kontroll

Az Acer Extensa 2511 Black Design 2015 kezeli a DVD-írást, videokommunikációt a közeli és gyors USB 3.0 adatátvitellel . Az operációs rendszert precíziós érintőpadon és billentyűzeten keresztül, kiváló tapintási válasz és numerikus rész vezérli. A notebook modern digitális mikrofonnal és kiváló minőségű hangszórókkal rendelkezik, így a konferenciahívások és az online találkozók nem jelentenek problémát.

Acer Extensa 2511 Black Design 2015
Kód:  NC050e4g2NAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15