Oldal frissítése

Acer Aspire Switch Alpha 12

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Acer Aspire Switch Alpha 12

Hozd magaddal irodádat

Ez a vékony és könnyű eszköz a hátizsáApproxa csúszik, és eltűnik. Újra megjelenik, ha dolgozni szeretne. A teljes értékű nagy billentyűzet nagy tömörítési mélységet kínál (1.4 mm) a kényelmes és pontos gépeléshez. Állítsa a képernyő dönthető állványt a kívánt szögre.

Hideg, csendes és erőteljes

Az Alpha 12 kapcsoló nem okoz zajot, mert nincs zajos ventilátor, köszönhetően a passzív hűtésnek az Acer LiquidLoop hőcsővel, amely hatékonyan átadja a hőt a nagy teljesítményű processzorból a motorháztető alatt. Hideg, csendes teljesítmény - ez egy ilyen jellegű eszköz rövid leírása.

A tökéletes kikötő

Könnyen bővítse ezt a 2 in 1 készüléket nagysebességű külső perifériákkal az USB 3.1 Type C porton keresztül . Ez a lenyűgöző port zökkenőmentesen szállít ultra-gyors adat és videó kiváló minőségű monitorok. A porton keresztül más eszközöket, például okostelefonokat is feltölthet.

Nagy kép és hang

A 1260 × 1440 képpont felbontású 12 "érintőképernyővel és két előremutató hangszóróval, amelyek teljesebb és tompább hangzással rendelkeznek, a videók tökéletesen megjelennek és hangzik.

Lehetőségek a szakemberek számára

Minden modell integrált TPM-vel rendelkezik.Az Alpha 12 Switch átalakítható asztali PC-ként opcionális külső USB Type C dokkolóval is. Írja meg jegyzeteit és ötleteit az opcionális Acer Active Pen segítségével.

Tárolja, szinkronizálja és ossza meg az Acer BYOC szolgáltatást

Építsen saját felhőjét , amely minden eszközén fut, de kompromisszummentes biztonságot és magánéletet kínál. A BYOC segítségével a digitális életét vezeték nélkül és az egész ökoszisztéma mentén szinkronizálhatja, függetlenül hálózati kapcsolatától, operációs rendszere vagy eszköz márkájától.

Kód:  NC022h
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15