Oldal frissítése

Acer Aspire R15

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Acer Aspire R15

 Acer Aspire R15 Steel Gray Aluminium
 Acer Aspire R15 Steel Gray Aluminium

Sokoldalúság, bárhová is megy

A 360 fokos Aspire R15 csuklópántok lehetővé teszik, hogy különböző módokká válhassanak, így rugalmasságot biztosítva Önnek a gyakorlatban és mindenütt. A csuklópántok is szelíd zárómechanizmussal büszkélkednek, amely megkönnyíti a fedél könnyű lezárását.

 Acer Aspire R15 Steel Gray Aluminium

Navigáljon a LAN-kábel nélkül

Az Acer ExoAmp antennájának kifinomult kialakítása növeli a vezeték nélküli jel vételét, anélkül, hogy az antenna megzavarja a készülék gyönyörű külsejét. Továbbá 2 × 2 MIMO és MU-MIMO technológiával gyorsabban tud továbbítani és letölteni, így jó Ethernet kábelt adhat.

 Acer Aspire R15 Steel Gray Aluminium

Javul a termelékenység növelése érdekében

Az akkumulátor élettartamának legfeljebb kilenc órája hosszú ideig dolgozhat. Ezenkívül gyorsabban teheti meg a hatodik generációs Intel Core processzorokkal, az NVIDIA GeForce 940MX grafikus kártyával, a DDR4 memóriával és az USB 3.1 Type C porttal.

 Acer Aspire R15 Steel Gray Aluminium

Többet látni

Az Aspire R15 egy nagyobb és optimalizált 15,6 "Full HD IPS kijelzővel rendelkezik.A vékony keretszerkezet több képernyőteret biztosít a szórakoztató és produktív munkához. Ezenkívül a kijelző egy ujjlenyomatozó réteggel van felszerelve, amely biztosítja, hogy az ujjain lévő zsír ne tapadjon a képernyőre.

 Acer Aspire R15 Steel Gray Aluminium

Fémes felületek

Az Aspire R15 brazírozott fémfelületeinek anyaga ihlette textúrákkal büszkélkedhet , amelyek világos, mégis megkülönböztető megjelenést kölcsönöznek a nagyszerű érzelmeknek.

 Acer Aspire R15 Steel Gray Aluminium

Hideg érintésre és problémamentes működésre

A fém jól vezet hőt, ami nem feltétlenül kívánatos, különösen a számítástechnikai feladatok elvégzése után. Szerencsére az Aspire R15 hűtési rendszer hatékony hőelvezetést tesz lehetővé, biztosítja a problémamentes futást és a hideg felületek érintését.

Kód:  NC024t2pNAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10