Oldal frissítése

Acer Aspire F17

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Acer Aspire F17

A legnépszerűbb kiegészítők a népszerű Acer Aspire családnál az F17 alatt vannak. A hagyományos gyártó notebookja széles képernyős területet kínál, és minden elképzelhető helyzetben megtalálható. Teljesítményével képes kezelni a közös munkaalkalmazásokat, de nem érdekli a még igényesebb programokat, vagy grafikailag nem működik. Ami a dolgok szórakoztatását illeti, még az újabb játékokat is képes kezelni, nagy igényekkel a processzor sebességével és memória kapacitásával szemben. A széles körű felhasználásokhoz tökéletesen felkészült, beleértve egy DVD optikai meghajtót, egy HD webkamerát a távoli és személyes találkozókhoz, vagy egy praktikus és hasznos többfunkciós kártyaolvasó.

Főbb jellemzők

  • A feldolgozók modern vonala
  • Lemezpár - gyors és terjedelmes
  • Háttérvilágítású billentyűzet
  • Nagy kijelző a kényelemért és kényelemért
  • Gyors DVD meghajtó
  • Legfrissebb Windows 10

Maximális teljesítmény

A számítógép nagyvonalú munkaterületei nagy teljesítményi igényeket is nyújtanak. Az Intel erőteljes, erőteljes processzorai sok munkafeladatot fognak kezelni. Segítenek nekik ebben a memóriában a nagy méretű 8 GB-ig. A különböző típusú adatok helyét az F17 modellben két lemez foglalja el. A gyorsabb SSD 256 GB tárhellyel büszkélkedhet. Nagyobb kollégájának köszönhetően a HDD akár 1 TB adatot is találhat.

Tervezett kivitel

Az Acer meggyőzte az Aspire F17-ot, hogy legyen egyszerű, mégis vonzó és rendkívüli formatervezés. A tartós anyagból készült finom mintával készült alvázat célszerűen és elegánsan tervezték. Rengeteg helyet biztosít a kikötők, a teljes billentyűzet tér és a DVD meghajtó körül. A notebook nagy büszkesége az impozáns háttérvilágítású billentyűzet . Köszönjük, hogy esténként dolgozhat vagy játszhat, miközben a környezetet nem zavarja meg a fény. A tartós laptop hat hatalmas elemcellát hordoz, így a számítógép az éjszakát tartja.

Kód:  NC105hNAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20