Oldal frissítése

Acer Aspire ES14

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Acer Aspire ES14

Minden, amire szükséged van


Minden, amire szükséged van

Az Aspire ES sorozat laptopjai nagyszerű társak a munka és a szórakozás során. Az Aspire ES sorozatba tartozó készülékekkel készen állhatsz a munkára és a játékra. Az olyan egyedülálló funkcióknak köszönhetően, mint például az Acer BluelightShiels szoftver, a Touchpad Precision touchpad és az Acer Chiclet Keyboard billentyűzet, semmit sem fogsz hiányolni belőlük.

Egyedi tulajdonságok


Egyedi tulajdonságok

Gyakran elfárad a szemed a képernyő folyamatos bámulása miatt? Az Aspire ES sorozat laptopjai Acer BluelightShield funkcióval rendelkeznek, amely 4 intelligens módot kínál a munka közben felmerülő szemfáradtság megelőzésére.

Jobb bemenet és ellenőrzés


Jobb bemenet és ellenőrzés

A Precision Touchpad touchpad révén a képekre érintéssel, görgetéssel, húzással és érintővezérléssel is ráközelíthetsz. A nyomásérzékeny technológia és a kétujjas zoomolás precíz vezérlést tesz lehetővé. Az Acer Chichlet Keyboard billentyűzet nagyszerű billentyűutat, stabil válaszidőt, megbízhatóságot és gyors reakciót garantál.

Készen áll a munka és a szórakozás


Készen áll a munkára és a szórakozásra

Az Aspire ES sorozatba tartozó laptopok a munkára és a szórakozásra egyaránt készen állnak. Az USB 3.0 és a HDMI csatlakozók kényelmesen helyezkednek el a készülékek hátoldalán, a HD CineCrystal felbontással rendelkező TFT LCD kijelző és a LED háttérvilágítás pedig mindig gyönyörű képmegjelenítést nyújt. Ám a megjelenés még nem minden! A modern Intel processzor egész napra elegendő teljesítményt biztosít.


Kód:  NC102d2h8NAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20