Oldal frissítése

Acer Aspire E15

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Acer Aspire E15

Gyönyörű formatervezés

Gyönyörű formatervezés

A laptop belső felületének élettel teli színei és a finom textilminta gyönyörködteti a szemet és kellemes tapintást biztosít, miközben a készülék szélei adják az egész sorozat formatervezésének jellegzetességét. Mindez az ügyesen kialakított konstrukcióban csúcsosodik ki, amely remekül egészíti ki a laptop egész megjelenését.

Nagy kép és hang

Nagyszerű kép és hang

A hozzáadott fejlesztéseknek és a multimédia beállításoknak köszönhetően még intenzívebb élményben lesz részed. Az Acer TrueHarmony technológia sokkal élettel telibb és gazdagabb hangzást biztosít, míg a Skype tanúsított komponensei azonnali, kristálytiszta kommunikációt, illetve zavartalan hangzást és videót garantál.

Jobb tulajdonságok

Jobb tulajdonságok

Az Aspire E Series laptopok a (Multi-User MIMO) vezeték nélküli technológiának köszönhetően a 802.11ac standard előnyeit élvezi. A MU-MIMO akár háromszor magasabb adatátviteli sebesség biztosítására képes a MIMO 802.11ac vezeték nélküli kapcsolat felhasználójaként.

Teljes színek

Gazdag színválaszték

Az Aspire E laptopok számos színvariációban elérhető belső felülettel rendelkeznek, így a saját stílusodnak megfelelő készüléket szerezhetsz be, amely az irodában és útközben is feldobja a hangulatod. A fedél és az alap közötti színes oldalszélek láttatják az Aspire E készüléket még vékonyabbnak és divatosabbnak.

Stílusos textilminta

Stílusos textilminta

A laptop-fedél hátulján és az alapon található, letisztult textilminta az egyediség, az elegancia és a modern kifinomultság benyomását kelti. A minta továbbá védelmet nyújt a karcolódásokkal és a szennyeződésekkel szemben, növeli az ellenállóságot, valamint nagyszerű kényelmet és stabilitást nyújt a készülék hordozása közben.

Minden részletet látni fog

Minden részletet látni fogsz

Az Aspire E sorozatú laptopok opcionális Full HD panellel lettek felszerelve, amely kétszer annyi megjelenítési ponttal büszkélkedhet, mint a High Definition felbontás. Így a fényképek, a videók és a játékok mind sokkal élethűbben és részletesebben fognak megjelenni.

Acer TrueHarmony

Acer TrueHarmony

Az innovatív hardver és szoftver egyedülálló kombinációja, az Acer TrueHarmony technológiája természetes hangzást nyújt, amely teljesen új szintre emeli a szórakozást. A hangszóró kialakítása csökkenti a hangtorzítást, széleskörű basszust kínál, és a helyiség betöltése érdekében hatékonyan növeli a hangerőt. Az állítható hangszínszabályozó optimalizálja a frekvencia egyensúlyát, sokkal realisztikusabban szólaltatja meg a filmeket, mélyebb zenét kínál és még lebilincselőbb játékokat garantál.

Acer BluelightShield

Acer BluelightShield

Aktiváld az Acer BluelightShield technológiát az Acer Quick Access Toolbar-ban, hogy védelmet nyújts a szemed számára. A képernyő háttérvilágításából fakadó kék fény csökkentése lehetővé teszi, hogy hosszabb időn keresztül, szemfáradás felmerülése nélkül használd a készülékedet.

Tárolja, szinkronizálja és ossza meg az Acer BYOC szolgáltatást

Tárolj, szinkronizál a és ossz meg az Acer BYOC-kal

Alkosd meg a saját felhődet, amelyhez az összes készülékeden hozzáférhetsz, miközben a biztonsággal és az adatvédelemmel kapcsolatban sem kell kompromisszumot kötnöd. Ez azt jelenti, hogy a felhőtárhely-kapacitásod akkora lehet, amekkorát csak szeretnél, amelynek köszönhetően a laptopod egy személyi multimédiás központtá válik. A BYOC-kal a digitális életes vezeték nélkül kerül szinkronizálásra az eszköz ökoszisztémáján keresztül, függetlenül a hálózati kapcsolattól, az operációs rendszertől, vagy a készüléked márkájától.


Kód:  NC104d2c5j3NAD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20