Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Acer 65W fekete

4,7 20 értékelés
14 790 Ft

Acer 65W fekete

A fekete színű Acer 65 W tápegység képes biztonsággal gondoskodni notebookja tápellátásáról munka közben, vagy egyszerűen csak az akkumulátor feltöltésénél. A termék minőségi anyagokból készült. Az eszköz fogyasztása 65 W 230 V bemeneti és 19 V kimeneti feszültség mellett. A tápegység kompatibilis Chromebookokkal, valamint az AS AV13 és S7 modellekkel.

Legfőbb jellemzői

  • Tápegység Acer eszközök számára
  • Teljes fogyasztás: 65 W
  • Alkalmas Chromebookokhoz
  • Szín: fekete

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Teljesítmény

Csatlakozók típusa és száma

Kapcsolatok száma 1 ×
Csatlakozó típusa 3,00/1,00 mm

Tulajdonságok

Gyári/utángyártott Gyári
Töltő típusa Hálózati
A csomagolás tartalmazza Hálózati csatlakozó

Notebook márka

Notebook márka Acer
Kód:  NC445f9b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  NP.ADT0A.036
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10