Oldal frissítése

ACDSee Photo Studio Standard 2019 EN (elektronikus licenc)

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ACDSee Photo Studio Standard 2019 EN (elektronikus licenc)

Kreatív fotózás, digitális erőforrás-gazdálkodás és  forgalmazási igények megoldása egyetlen alkalmazással - ez az  ACDSee Photo Studio Standard 2019. A Photo Studiot úgy tervezték, hogy optimálizálja a munkafolyamatot, segítsen rendezni és javítani a képeket különböző funkciók és eszközök biztosításával. Ez a szoftver stabil és kifinomult megoldást kínál a növekvő fotógyűjteményedhez. Több funkciót tartalmaz, mint valaha: testreszabhatod a színeket, megnézheted a nyomtatási előnézetet, hozzáadhatsz vízjeleket, optimalizálhatod a rendezési módokat, és még sok más funkciót is kínál.

Az ACDSee Photo Studio Standard 2019 grafikus szoftver legfontosabb jellemzői

  • Többfunkciós fényképszerkesztő alkalmazás
  • Számtalan kifinomult eszköz
  • Lehetőség a színkeresési táblák importálására és alkalmazására
  • A Photo Studio Standard funkcióinak széles skálája
  • Rugalmas fejlesztések különböző szűrőkkel
  • Ezzel a grafikus szoftverrel szerkesztheted a fotóhibákat
  • Lehetővé teszi a képek azonosítását a további feldolgozáshoz

Színbeállítás az ACDSee használatával

Lehetőséged van színkeresési táblázatok importálására és alkalmazására, amelyek arra utasítják az ACDSee-t, hogy az RGB-t meghatározott színértékekhez rendelje hozzá, alapvetően szín-rendezési beállításokat hozzon létre, ami által számos lehetőség nyílik meg. Az ACDSee használatával lineárisan vagy radiálisan mozoghatsz, és általában a LUT és más szűrők segítségével állíthatod be a színeket a rugalmas javítás érdekében.

Fényképek pontosan úgy, ahogyan szeretnéd

A finomhangoló- és szerszámkészlet, valamint a precíziós szűrők használatával tökéletes képeket hozhatsz létre, amelyeket korábban soha nem voltak lehetségesek. A geometriai tökéletlenségek kezelhetők a kivágás, a billentés, az átméretezés és a forgatás funkciókkal. Az ACDSee-vel kezelhetők a hibák, a vörös szem, az elmosódás, a zaj, így tiszta képet biztosít. Dobd fel a dolgokat szöveggel, kerettel, díszítéssel, vízjelekkel vagy saját ötletek hozzáadásával. A Photo Studio Standard egy speciális ecsetet biztosít a speciális effektekhez, változtatásokhoz és fejlesztésekhez, hogy a fényképeid pontosan olyanok legyenek, amilyennek szeretnéd.

A kifinomult eszközökkel rendelkező szoftver a kezedben

Keresés, sorrendezés, mozgatás, rendszerezés és megosztás. Minden, ami a fotós munkafolyamatok optimalizálásához kell, csupán néhány kattintásra van tőled. A Photo Studio Professional segítségével grafikákat, hierarchikus kulcsszavakat, kategóriákat és helyadatokat adhatsz hozzá a képekhez. Az ACDSee vizuális címkékkel vagy testreszabható színes címkékkel segít azonosítani a képeket a további feldolgozáshoz.


Paraméterek

Alapvető paraméterek

SW típusa ACDSee Photo Studio

Licenc

Előfizetés módja Korlátlan licenc
Berendezések száma 1
PC-k/MAC-ek száma 1

Kompatibilitás

Készülék típusa PC
Operációs rendszer Windows
Beépítés módja Letöltés (elektronikusan)

Nyelvi verzió

Nyelvi változat EN

Szoftvertípus

Szoftvertípus Fotók szerkesztése
Kód:  SWLA0018
Termékszám:  ACD22WCOLA-EN

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15