Oldal frissítése

Access SNGL LicSAPk OLP NL Academic

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Access SNGL LicSAPk OLP NL Academic

A kedvenc Microsoft Access 2013 irodai alkalmazás rengeteg új és érdekes funkcióval lett kiegészítve. Elindítása után azonnal szembetűnik átdolgozott designja, amely tisztább és nagy hangsúlyt fektet a fontos funkciók áttekinthetőségére. Fő újdonsága a webes alkalmazások. Az Access web app egy új adatbázis, amely megosztható más felhasználókkal, mint egy sharepoint alkalmazás a böngészőben. Elég kiválasztani az adatok kívánt típusát (elérhetőségek, feladatok, tervek stb.) és az Access maga létrehozza az adatbázis struktúráját. A navigáció és az alap utasítások előre telepítve vannak, így az alkalmazás azonnal munkára kész.


 

Rengeteg új funkció


Webes alkalmazások létrehozása
Office 365 vagy SharePoint szervereket használsz, akkor semmi nem akadályozhatja meg a tökéletes adatbázis létrehozását a webes alkalmazások számára. A legjobb teljesítmény és az adatok integrálása az SQL szervernek köszönhető.
Sablon táblázatok
Egészítsd ki az alkalmazást különböző táblázatokkal az előre elkészített sablonok segítségével. Rengeteg időt takaríthatsz meg vele, mi több az Access automatikusan csatolja a kapcsolatban lévő táblázatokat, így azonnal egy igazi adatbázist hoz létre.
Egyszerűbb beállítás
Helyezd el a vezérlőket szükség szerint, anélkül, hogy az egész beállítást megbontanád. A vezérlő egyszerű elhúzásával, minden más elem automatikusan igazodik a vezérlőhöz, hogy a lehető legkevésbé ártogasson.
Továbbfejlesztett jogosultság

Tartsd ellenőrzés alatt ki és milyen jogosultsággal tekinti meg adatbázisodat. A SharePoint három típusú jogosultsággal rendelkezik: Tervező, készítő és olvasó. A tervező jogosult javítani a táblázat megjelenésén, a készítő változtathatja az adatokat és az olvasó kizárólag olvashatja az adatokat.
A többi újdonságról, illetve videókat itt találhatsz a termékről.

Engedély részletei

Típus: Termékkód
Nyelv: cseh
Jogosultság: 1 számítógép és 1 felhasználó (kereskedelmi célú felhasználásra is)
Telepíthetőség: nem átvihető (nem telepíthető más számítógépre, például a régi gépről az újra)
Előfizetés: Korlátlan egy számítógépre

Paraméterek

Operációs rendszer

Támogatott operációs rendszerek Windows 10, Windows 8, Windows 7

Beépített alkalmazásokkal

Beépített alkalmazásokkal Access

Alapvető paraméterek

SW típusa MS Access

Licenc típusa

Licenc típusa Elektronikus licenc

Licenc

Előfizetés módja Korlátlan licenc
Berendezések száma 1
PC-k/MAC-ek száma 1

Kompatibilitás

Készülék típusa PC
Operációs rendszer Windows
Beépítés módja Letöltés (elektronikusan)

Szoftvertípus

Szoftvertípus MS Office
Kód:  ED0002
Termékszám:  077-02477
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20