Oldal frissítése

ACCENTRA Winter Magic Szett Testápoló és kötött sál

12 690 Ft

ACCENTRA Winter Magic Szett Testápoló és kötött sál

Az ACCENTRA Winter Magic kozmetikai ajándékcsomag mosolyt csal mindazok arcára, akik szeretik ápolni a bőrüket. A készletben testápolót és egy meleg kötött sálat találsz. A testápoló kényezteti a bőröd, és az édes vanília és pézsma illatába burkol Téged. A termékeket gyönyörű díszdobozban szállítjuk, így nem kell külön törni a fejedet a csomagolás miatt. Ha ajándékot keresel szeretteidnek, az ACCENTRA Winter Magic készlet remek választás.

Az ACCENTRA Winter Magic kozmetikai ajándékcsomag főbb jellemzői

  • Kozmetikai csomag az ACCENTRA márkától
  • A Winter Magic készletben testápolót és egy meleg kötött sálat találsz
  • A termékek az édes vanília és pézsma illatába burkolnak
  • A csomag ajándéknak is kiváló

Összetétel

Aqua (Water), Cetearil-alkohol, Ethylhexyl Palmitate, Palmitic Acid, Sztearinsav, Glicerin, PEG-100 Stearate, Gliceril-sztearát, Phenoxyethanol, Benzil-alkohol, Poliszorbát 60, Carbomer, Parfüm (Fragrance), Benzyl Salicylate Kumarin, Linalool, Benzyl Benzoate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Nátrium-hidroxid, Disodium EDTA Benzoic Acid, Szorbinsav

Paraméterek

Típus

Típus Női

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma 2 db
Csomag tartalma Testápoló
Kód:  KSDS1942
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4015953660498

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10