Oldal frissítése

ABUS KeyGarage 797

5 4 értékelés
20 990 Ft

ABUS KeyGarage 797

Az  ABUS KeyGarage 797 kulcsok és belépőkártyák számára készült tároló doboz megbízható védelmet nyújt tartalmának. A masszív fém láda az ajtó vasalatra szerelhető. Az Abus Garage 797 dobozt egy négy számjegyű biztonsági kóddal tudja nyitni. Ez több, mint 10.000 különböző kombinációt tesz lehetővé.

Maga a doboz csakúgy, mint az akasztója egy védőbevonattal van ellátva, amely véd a karcolások ellen. A számkombinációs zárat egy műanyag fedél védi az időjárás viszontagságaival szemben. Ennek a tulajdonságának köszönhetően a termék akár kültéren is elhelyezhető. Vége az eltűnt kulcsok és kártyák idejének, mindössze egy számkódra kell emlékeznie és mindig hozzáfér tárgyaihoz.

Az Abus KeyGarage 797 doboz fő előnyei 

  • Masszív fémből készült
  • Ajtó vasalatokra szerelhető
  • 4 számjegyű biztonsági kód
  • Kulcsok és kártyák tárolására ajánlott

Paraméterek

Tulajdonságok

Rögzítés Bútorra
Zár Mechanikus
Tanúsítvány Tanúsítvány nélküli

Szín

Szín Fehér, Fekete

Külső méretek

Külső magasság 18 cm
Külső mélység 4,5 cm
Külső szélesség 8,5 cm
Kód:  ABUS003
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  797
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15