Oldal frissítése

ABBYY FineReader Pro for Mac (elektronikus licenc)

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ABBYY FineReader Pro for Mac (elektronikus licenc)


Az ABBYY FineReader Pro for Mac egy átfogó szoftver alkalmazás, amely maximális hatékonysággal képes dolgozni a dokumentumokkal, a nyomtatott dokumentumokban szereplő információkhoz való hozzáférési eszközökkel és a PDF fájlokkal. Ez a szoftver az ABBYY legújabb mesterséges intelligencia (OCR) technológiáját használja, hogy megkönnyítse a dokumentumok digitalizálását, keresését, szerkesztését, védelmét, megosztását és együttműködését. Az ABBYY FineReader Pro segítségével szinte korlátlan lehetőségeket fedez fel a PDF fájlok szerkesztésére és a dokumentumok digitalizálására. A PDF fájlok megnyitása és megtekintése javult az előző verzióhoz képest, amely akár 55% -kal gyorsabb is. Most könnyebb új szöveget hozzáadni a PDF-fájl oldalához. A validációs eszközt és a szövegszerkesztőt is frissítettük a felismerési eredmények gyors érvényesítése és helyesbítése érdekében.
Ennek a terméknek a megvásárlásával elektronikusan egy elektronikus felhasználási engedélyt kap a Mac eszközökhöz. Az alkalmazás ENG, DE és RUS nyelven érhető el.

Az ABBYY FineReader Pro Mac főbb jellemzői

  • Felismerési pontosság 99,8%
  • Egyedi sebesség a munka
  • Támogatja a 180 nyelvet
  • A dokumentumtárolási formátumok széles körű támogatása
  • Könnyű eredmények javítása
  • Felhasználóbarát felület, a legnagyobb gondossággal

Kényelmesen szerkesztheti a beolvasott fájlokat

Indítás után egy jól elrendezett navigációs sáv várja Önt, amely a leggyakrabban használt funkciókat kínálja. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a forrásfájlt, és a program gondoskodik a Microsoft Word formátumra történő átalakításról. Biztonságosan elfelejtheti a mellékelt asztali szkenner alkalmazásokat is. Az ABBYY ezt a néha nagyon hosszadalmas eljárást végzi a szárny alatt. Az erőssége a táblák és a numerikus adatok zökkenőmentes átalakítása. Már sokszor előfordult, hogy át kellett dolgoznia a nyomtatott táblát, és nem álltak rendelkezésre eredeti dokumentumok. A FineReader Pro néhány perc kérdése.

Paraméterek

Alapvető paraméterek

Rendeltetés Cégeknek
SW típusa Irodai alkalmazás
SW típusa ABBYY FineReader
Licenckulcs kézbesítése Alza - Könyvtár

Licenc típusa

Licenc típusa Elektronikus licenc

Licenc

Előfizetés módja Korlátlan licenc
Berendezések száma 1
PC-k/MAC-ek száma 1

Kompatibilitás

Készülék típusa PC
Operációs rendszer macOS

Nyelvi verzió

Nyelvi változat minden EU-nyelv

Szoftvertípus

Szoftvertípus Szó szöveg konverzió (OCR)
Kód:  EO407g9
Termékszám:  FR12PM-FMPL-X

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10