Oldal frissítése

Abardeen KT01S Blue

2,1 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Abardeen KT01S Blue

Gyermek karóra telefon Abardeen fantasztikus hír, hogy úgy lett kialakítva, a biztonság és a védelem a gyerekek. Tartsa a kapcsolatot a gyermek, akkor is, ha ő nem lehet messze. Hála az intelligens karóra GPS kap egy teljes áttekintést, hogy a gyermek nem marad a biztonságos zónát és biztonságosan megérkezett az iskolába, vagy hobbi csoportok.Ezen felül, akkor mindig hívjon vagy küldjön hangüzenetet.
Órák kínálnak okos funkciókat. Csak akkor veheti igénybe a gyakorlati alkalmazások, mint például a precíziós időmérő, lépésszámláló, elfogás vagy közel ultrahangos rovar riasztó. Ők is felszerelt integrált ütközésérzékelő és a detektor eltávolítása órák.Az egyik előnye az is érzékeny szilikon design és a modern design. 
 

Még a kapcsolatot

Keresztüli kommunikáció az óra Aberdeen nagyon kényelmes és egyszerű. A készülék rendelkezik egy világos 0,66 "-os kijelző, beépített hangszóróval és mikrofonnal. Nastavit lze 3 rodinná čísla, která následně vytočíte pouhým stisknutím tlačítka.
Abban az esetben, ha a könyvtár feltölteni további 10 kapcsolatok, hatékonyan megakadályozza annak lehetőségét, zaklatás a gyerekek idegen. Ha nem zavarja a babát, például az órákon, küldje el hangüzenetet legfeljebb tizenöt másodperc.

 Abardeen KT01S

Abardeen KT01S

legfontosabb jellemzői

  • Beállítás 3 családi kapcsolatok, hogy lehet tárcsázni a gombnyomásra
  • hangüzenet
  • SOS gomb azonnali segítséget
  • Duplex helymeghatározás pontos elhelyezése a gyermek
  • Minőségű szilikon feldolgozás
  • Beállítás zóna biztonságos területen
  • Lépésszámláló, hatás észlelése, felderítése eltávolítása csukló telefon
  • Ultrahangos szúnyogriasztó
 Abardeen KT01S

Mert a nyugalmat

Ha úgy találja, a gyermek hirtelen veszély tájékoztatni fogja megnyomásával az SOS gombot. Egyedi készülék azonnal találkozik az olvadt információ terjesztése a helyzetét, és többször tárcsázza a beállított telefonszámokat. Hála duplex helymeghatározó rendszer függően a jelerősség a GPS vagy LBS lesz pontosan tájékoztatni a pozícióját a gyerekek. Azt is beállíthatja a biztonsági zónát, amelyben a gyermek mozog a nap folyamán. Ha elhagyja a kijelölt területen, a készülék azonnal riasztást küld a mobiltelefonra.

Hosszú élettartamú, nagy létesítmények

Az óra teljesen kompatibilis az iOS és az Android. Egy speciális mobil alkalmazás lehet párosítani több telefon csuklóját. Egy töltés pedig akár 72 órán nézni szolgáltatás aktiválása AGPS és 20 óra esetén bekapcsolta a GPS-t.

További információk:
kijelző:0,66 "-os OLED
processzor:
MT6260D, 360 MHz-es ARM7 architektúra
szoftver:
Nucleus (MTK saját rendszer)
SIM foglalat:
Micro SIM
hálózat:
GSM 850/900/1800/1900 MHz
Bluetooth:
4.0 BLE
kompatibilitás:
iOS
Android

érzékelők:
És a közelség érzékelő forgása

elemek:
3,7 V, 400 mAh lítium-polimer
Charger:
5 pin Micro USB
pozicionálás:
Outdoor GPS (műholdas)
Belül LBS (bázisállomás)
Automata üzemmód kettős pozicionáló
A csomag tartalma:
Csukló telefon KT01S
USB kábel
Hálózati töltő
felhasználói kézikönyv

Kód:  INWAT9
Termékszám:  NEHOABKT01050

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15