Oldal frissítése

AB IPBox TWO (Android, 2x DVB-S2X)

3,7 6 értékelés
41 290 Ft

AB IPBox TWO (Android, 2x DVB-S2X)

Élvezd a prémium műsorszórás élményét az AB IPBox TWO műholdvevővel. Kettős TWIN Satellit DVB-S2X tunerrel, kettős sávú Wi-Fi és Bluetooth technológiával van felszerelve. Az információk grafikus megjelenítéséhez színes TFT-kijelző áll rendelkezésre. Az AB IPBox TWO műholdvevővel műholdas TV-műsorokat nézhetsz, de az Android interfésznek köszönhetően olyan alkalmazásokhoz is csatlakozhatsz, mint a YouTube, az Antik és sok más. A vevőegység 4K minőségben továbbítja a képeket, amelyről egy nagy teljesítményű négymagos processzor gondoskodik. Tartalmaz továbbá egy távirányítót, amellyel be- és kikapcsolhatod a tévét, közvetlen hozzáférést biztosít a DVB-részleghez, virtuális egeret, közvetlen hozzáférést az alkalmazásokhoz és a mikrofonnak köszönhetően támogatja a hangalapú asszisztenseket. 

Az AB IPBox TWO műholdvevő legfontosabb jellemzői 

  • Az AB IPBox TWO műholdvevő Android 8 Oreo operációs rendszeren fut
  • Két DVB-S2X tunerrel van felszerelve a műholdas vételhez
  • Rendelkezik FastScan funkcióval a Skylink, FreeSat, Antik, NC+ és egyéb gyors kereséshez
  • A 16 GB flash memória és 2 GB RAM
  • Az AB IPBox TWO műholdvevő támogatja az Ultra HD 4K felbontást
  • Az áttekinthető 1,77"-os TFT színes kijelzőn mindent leolvashatsz
  • Kártyaolvasó
  • A műholdvevő vezeték nélküli csatlakoztatása a kettős 2,4/5 GHz-es Wi-Fi vagy Bluetooth 4.0 segítségével
  • Vezeték nélküli csatlakozási lehetőség HDMI, LAN RJ45, S/PDIF
  • Practical Czech and Slovak MENU

Az AB IPBox TWO műholdvevő egyszerű csatlakoztatása 

Az AB IPBox TWO műholdvevő a hátlapon található csatlakozóportokkal van felszerelve. Két beépített DVB-S2X műholdas tunert, kártyaolvasó helyet, S/PDIF digitális optikai hangkimenetet, HDMI, Ethernet RJ45, DV 12 V-os csatlakozót a külső tápegységhez, valamint ki- és bekapcsoló gombot talál. Az USB 3.2 Gen 1 és az USB 2.0 is megtalálható. Ez megkönnyíti kedvenc felvételeinek külső merevlemezre történő mentését. Az előlapon található egy bekapcsológomb, egy színes TFT-kijelző és egy 2× mikrofon a hangutasításokhoz. 

Töltse le kedvenc alkalmazásait

Műholdas vevő AB IPBox TWO fel van szerelve saját STB piac, ahol letölthető a Google Playen. Segítségével megtekintheted a Google Play Áruházat és letölthetsz olyan alkalmazásokat, amelyek már a tévékészülékekhez vannak igazítva. A Google Play Áruház olyan alkalmazásokat kínál a tévénézéshez, mint a Skylink Live TV, Better.TV, HBO GO, Telly, Antik TV, VOYO, Disney+, Apple TV, Prime Video, Kuki, Watch TV, T-Mobile TV GO,MALL TV, PODA.tv box, Magio GO, List, Free TV, NejTV és így tovább. Azt is értékelni fogod, hogy letöltheted a CT broadcast player alkalmazást, amely hozzáférést biztosít a CT archívumhoz.

A csomag tartalma:
AB IPBox TWO 
Bluetooth távirányító, beleértve 2× AAA elemet
HDMI kábel
Tápadapter
CZ/SK kézikönyv

Méretek:
170 × 100 × 46 mm

Súly:
0,7 kg

Paraméterek

Tuner

Tuner DVB-S2, Kettős

Dekódolás

Funkciók

Felbontás 4K Ultra HD
Felvétel Külső meghajtóra, USB meghajtóra
Funkciók WiFi, FastScan, Internet, EPG

Multimédia

Multimédia Videó, Fotó

Bemenetek/Kimenetek

Bemenetek/Kimenetek HDMI, S/PDIF optikai, LAN, USB

Operációs rendszer

Operációs rendszer Android
Kód:  JT500a8
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  U138e

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20