Oldal frissítése

A4tech XL-750BK

4,6 191 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

A4tech XL-750BK

Fényűző és pontos számítógépes egér, amelynek elsődleges célja a játékosok igényeinek kielégítése - akár amatőr vagy profi szinten játszik, - mivel hangsúlyozza a biztos fogást a gumírozott felületnek köszönhetően. Pontosságát értékelni fogják a grafikus képszerkesztők is.
A gamer egerek számára felállított követelmények világosak - gyors és pontos mozgást biztosítsanak, érzékelővel rendelkezzenek, és így képesek legyenek megbirkózni a gyors mozgásokkal. Hála az új X7 Extra Speed technológiának, számos laser scanner funkcióval rendelkezik, valamint akár 3600 dpi felbontással, ami lehetővé teszi, hogy háromszor gyorsabb reagálást biztosítson, mint a többi optikai egér, amelyek felbontása csupán 800 dpi. Ezen kívül azonban egy további gomb is megtalálható a készüléken, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén felbontást válthass: 600, 800, 1200, 1600, 2000 és 3600 dpi között választhatsz, minden további kiegészítő és vezérlő nélkül.
Az egér ergonomikus kialakítással rendelkezik, ezért csak a jobb kezében tartható. Hét érzékeny gombbal bír, és görgető kerék is megtalálható a készüléken, amely akár egy nyomógombként is képes funkcionálni. Amellett, hogy a klasszikus gombok és a görgő is meghatálható rajta, az egér egyik oldala 3XFire gombbal redelkezik, amely a bal gombba süllyesztve helyezkedik el. A 3XFire gomb megnyomásával a háromszor gyors egymásutánban lenyomott bal egérgomb funkciója érhető el - így a meglepetés erejével léphetsz fel az ellenséggel szemben és gyorsan és pontossan lelőheted őket. Továbbá az általánosan használt "dupla-click" helyett is felhasználhatod a készülék funkcióit.
Az egér USB csatlakozással működik. Ez a készülék teljes mértékben kompatibilis a Microsoft operációs rendszerekkel: Windows 98, Windows 98SE, Windows ME, Windows 2000, Windows XP, Mac OS X, Mac OS 8.6 vagy újabb.
Műszaki adatok:
Támogatott operációs rendszerek:
Microsoft Windows 98, Windows 98SE, Windows ME, Windows 2000, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Mac OS X, Mac OS 8.6

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 6,9 cm
Magasság 3,4 cm
Mélység 12,1 cm

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Kompatibilitás

Kompatibilitás Windows 7, Windows 10, Windows 11

Egér használata

Típus Gamer
Felhasználási mód szerint Jobbkezeseknek

Érzékelő

Érzékenység 3 600 DPI
Technológia Lézeres
Válaszidő 0,98 ms

Egérgombok

Gombok száma
Görgő Hagyományos

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás Háttérvilágítás nélkül

Szín

Szín Fekete
Kód:  ME425h
Termékszám:  XL-750BK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15