Oldal frissítése

A4Tech BTS-07 szürke

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

A4Tech BTS-07 szürke

Egy kicsi és strapabíró vezetéknélküli hangszóró, amely akár elfér a zsebedben is, sőt még a kulcscsomódra is akaszthatod - erre a célra fel van szerelve egy praktikus csattal is. A hangszórón a telefonodról bluetooth kapcsolaton keresztül játszhatsz le zenét vagy használhatod az AUX bemenetet is. Ideális utazásokhoz, hiszen segítségével bárhol hallgathatod a kedvenc számaidat. Az időjárásálló kialakításnak hála nem kell aggódnod amiatt, hogyha vizes lesz.

Az A4Tech BTS-07 hangszóró főbb jellemzői

  • Miniatűr méret
  • Csattal akár kulcson is rögzíthető
  • dedikált gomb hívásfogadásra
  • Nagy hatótáv
  • Bluetooth és AUX
  • USB-n keresztül való töltés
  • Elegáns szürke verzió

Kompakt és vízálló

Az A4Tech BTS-07 vezetéknélküli hangszóró a telefonodtól akár 10 méterre is problémamentesen képes a zenelejátszásra. A beépített Bluetooth technológiának köszönhetően a hangszóró képes fogadni a bejövő hívásokat  - a hívásfogadásra egy dedikált gomb került kialakításra. 

Kód:  ME493fb
Termékszám:  BTS-07 GREY
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15