Oldal frissítése

A4tech Bloody R7 Core 2

3,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

A4tech Bloody R7 Core 2

Gamerek számára készült

A hosszú múltra visszatekintő A4tech Bloody design sorozat darabja ez a letisztult kialakítású gamer egér, mely kiváló dizájn, tökéletes ergonómia és fejlett technológia ötvözete.

Pontos működés

A Multi-Core design korábbi generációjával összehasonlítva a termék 6 figyelemre méltó újítást kapott, köztük a 3 programozható profilt. A ritmus beállításával, a kattintások elnyomásával és a manőverezéshez alkalmas érzékenységgel minden egyes játékban te válhatsz a lövések királyává. A különböző módokat valós időben állíthatod be a játék során a hardver vagy a Bloody2 szoftver segítségével.

Pontos felvétel

A te döntésed

Minden játékos ismeri a kellemetlen helyzetet, amikor az egérnek éppen lemerül az akkumulátora. A Bloody R7 egér használatával azonban csatlakoztathatod az USB kábelt, és folytathatod a játékot vagy a munkát, éppen úgy, mintha egy klasszikus vezetékes egeret használnál.

Pontosság, tartósság

Annak érdekében, hogy mindig eltaláld az ellenséget, a Bloody R7 speciális fém talpakkal felszerelt. Ez nem csupán rendkívüli ellenállóságot biztosít, de tökéletesen távol tartja a felülettől az érzékelőt, és ezáltal növeli az eszköz pontosságát. A Bloody R7-tel nem hibázhatsz. A görgő színes kijelzője a választott üzemmód szerint működik.

Pontosság, tartósság

További információ:

  • LAGLESS SHOOTING - a lenyomást követő késleltetés csak 1 ms a gomb megnyomása után (normál egér késleltetés: 18 ms)
  • Fém talpak - a klasszikus egerekkel összehasonlítva ezek nem használódnak el
  • UNI megoldás - ha az akkumulátor lemerül, USB kábel segítségével is csatlakoztatható az egér, melynek köszönhetően nem kell abbahagynod a játékot
  • Beépített lítium akkumulátor
  • Színjelzés
  • 160 kB memória makrók tárolására

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 7,7 cm
Magasság 4,15 cm
Mélység 12,2 cm
Tömeg 143 g

Egér használata

Típus Gamer
Felhasználási mód szerint Jobbkezeseknek

Érzékelő

Érzékenység 3 200 DPI
Technológia Optikai
Válaszidő 0,98 ms

Egérgombok

Gombok száma
Görgő Hagyományos

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás Többszínű
Üzemidő 27 óra

Szín

Szín Fekete
Kód:  ME444c6
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20