Oldal frissítése

A4Tech Bloody G501

4,6 326 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

A4Tech Bloody G501

Egyedülálló gamer fejhallgató

A Bloody G501 egy innovatív, egyedi sorozat a fejhallgatók körében, amely hangfelismerő technológiával is rendelkezik. Három funkció egyben (Smart 360 Gaming, 2.0 Audio-Enhanced Multimedia, 7.1. Surround Sound).

Az első fejhallgató hangfelismeréssel

A G501 az első olyan fejhallgató a világon, amely intelligens módonismeri fel a hangot, és az alapján állítja be az üzemmódot. A profi AudioMate audio effektek segítségével a hangzást a felhasználó személyre tudja szabni. Ez a headset nagy segítség a gamerek számára az ellenség helyzetének felderítésekor, és az egyedülálló hangvezérlő technológiának hála jelentős előnyre tehetsz szert általa az ellenségeiddel szemben.

Valósághű hangzás

Valóban realisztikus hang, mint a való életben. Le fogsz döbbeni, amikor meghallod, hogy mekkora precizitással adja le a hangeffekteket a varázslások során az MMORPG játékokban, vagy épp a motor hangját az autósakban. A ToneMaker Tunning softwaret letöltheted a gyártó honlapján .

Kihúzható mikrofon és és hangerőszabályozás

Hogy a hangerőt maximálisan Te magad szabályozhasd, a fejhallgató hangerőszabályozóval van ellátva a kábelen.

Kód:  ME491d
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20