Oldal frissítése

A4tech Bloody G500 mikrofonos fejhallgató

4,6 391 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

A4tech Bloody G500 mikrofonos fejhallgató

Az A4tech Bloody G500 a leglelkesebb játékosoknak készült, ezért tervezésénél nagy figyelmet fordítottak a zenére és a hangzásra. A fejhallgató tökéletes hangminőséggel és zajszűréssel rendelkezik, így kényelmesen lehet használni akár hosszabb játékok alatt, vagy amikor a kedvenc zenédet hallgatod.  

A környezet nem lehet zavaró tényező

A mikrofon könnyedén eltávolítható, ha nincs rá szükség, így koncentrálhatsz a zene élvezetére. Ezt fokozza a zajcsökkentő technológia, mely enyhíti a környező zajok hatását, amely különösen fontos a játék azon kritikus pillanataiban, amikor a kommunikáción áll vagy bukik a győzelem. 

A4Tech Bloody G500
A4Tech Bloody G500

Tökéletes kényelem

Az állítható fejpánt biztosítja a tökéletes illeszkedést a játékos fejéhez. A különleges anyag, amelyből a párnák készültek, emlékeszik a fülre és a kiváló minőségű kitömött fülpárnák ennek köszönhetően rendkívül kényelmesek. Pár órányi játék vagy zenehallgatás így meg sem kottyan.

Kristálytiszta hangzás

A fülhallgatókban 40 mm-es hangszórók és neodímium mágnesek találhatóak, melynek köszönhetően a hangzás kristálytiszta, a basszus pedig a lehető legmélyebb. A hangminőség egy 20 Hz és 20 kHz közötti frekvenciatartománynak köszönhető, az érzékenység pedig 100dB. Az impedancia 16 Ohm. A kábelen vezérlő található, lejátszás és szünet gombokkal. A csatlakozó egy szabvány 3,5 mm-es jack, amely megfelel a táblagépekhez és okostelefonokhoz is, de egy adapter segítségével PC-hez is használható. 

A4Tech Bloody G500

Paraméterek

Szín

Szín Fekete, Piros
Kód:  ME491c
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15