Oldal frissítése

A történetem

E-könyv, Cseh
4,7 8 értékelés

A történetem

Az Egyesült Államok első hölgyének és az első afro-amerikai életének története Michelle Obama ebben a szerepében

Michelle Obama korszakunk egyik legszembetűnőbb és legérdekesebb nővé vált az értelem és a siker életében. Mivel az Egyesült Államok első asszonya és az első afrikai amerikai ebben a szerepben, elősegítette a Fehér Ház legszelídebb és elérhetőbb légkörének megteremtését, és megerősödött a nők jogainak támogatójaként az Egyesült Államokban és környékén. a világ.
Radikálisan megváltoztatta sok család életmódját, hogy egészségesebb és aktívabb életet éljen, több tánclépést tanított nekünk, James Corden Carpool Karaoke-ját szerezte és sikerült két normális és szerény lányt nevelni a könyörtelen reflektorfényben.
Michelle Obama emlékirataiban mélyreható megfontolásokkal és lélegzetelállító történetmeséléssel készíti az olvasókat a világába, és rögzíti azokat a tapasztalatokat, amelyek formálták őt - a Chicago déli oldalán fekvő gyermekkortól egészen az anyai és munkafeladatok egyensúlyának éveiig, amelyekhez töltötte. a világ leghíresebb címe.
Félreérthetetlen őszinteséggel és egy szikrázó viccgel írja le győzelmeit és csalódásait nyilvános és magántulajdonban, és elmondja a történetet, ahogy élt - a saját szavaival és a saját módján. A történetem nem csak egy meleg, bölcs és kommunikációs könyv, hanem egy szokatlanul intim üzenet egy erős lelkével, intelligenciával és természetes bölcsességgel rendelkező nőtől, egy olyan nőtől, aki mindig ellenállt minden elvárásnak, és akinek a története ugyanazra ösztönöz minket. hozzáállás.

Napsali o knize Můj příběh

„Amikor a Story-t írtam, ez mély személyes élmény volt számomra. Első alkalommal volt lehetőségem nyíltan megfontolni a váratlan karrierem útját. Ebben a könyvben gyökereimről beszélek, hogy egy chicagói South Side-i kislány miként találta meg hatalmát a hangjában, és ezt a hatalmat átadta másoknak. Remélem, hogy személyes utazásom inspirálja az olvasókat, hogy megtalálják a bátorságot és váljanak azokkal, akiknek lenni akarnak. Alig várom, hogy megosszam velük a történetet. ”

Michelle Obama

Paraméterek

Alapvető

Autor Michelle Obamová
Oldalak száma 432 oldal
Kiadás éve 2019
Kiadó Argo
Nyelv Cseh

Formátum és a védelem típusa

Elérhető formátum ePUB, Kindle (Mobi), PDF
Védelem típusa Social DRM
Minták ePUB, Kindle (Mobi), PDF
Kód:  EK30716
Termékszám:  9788025728574

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15