Oldal frissítése

A Nomad 883

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

A Nomad 883

Minden CNC gép képes arra, hogy a szép és bonyolult része, ha tudjuk, hogyan kell használni őket. A Nomad 883 nem csak egy újabb réteg CNC marógép. Úgy tervezték, hogy jól jönne egy közönséges halandó minimális tapasztalattal. Minden folyamat kezeli a háttérben, és Ön, mint felhasználó közülük soha nem érintkezhet. Körülbelül minden elintézve a nagymértékben integrált hardver és szoftver, akkor csak megnyit egy speciális alkalmazás az induláshoz.

Minden egyes darab olyan pontos,

A Nomad 883 képes működni rendkívüli pontossággal 0,025 mm, ami kisebb, mint a vastagsága egy emberi haj. Ez azt jelenti, hogy még ha több száz vagy több ezer termék, mindegyik lesz a haj pontosan ugyanaz, anélkül, hogy a beavatkozás a termelésbe. Összehasonlítva például 3D nyomtatók egy határozott előny, mert ez a gyártási folyamat nem melegszik és anyagi deformáció.

minőségű alkatrészek

CNC marógép hasznosítja a komponensek a harmadik generációs hajtott egy egyedülálló, nagy teljesítményű kefe nélküli DC motor és. Minden a vezető által vezérelt, amelynek célja az volt, az alapoktól kezdve és biztosítja az automatikus sebességszabályozó alapján a felhasznált anyag. Az eredmény azt jelenti, csak egy dolog - a Nomad 883 erős, tartós és csendes mechanizmus, amely képes kezelni a sokféle anyag. Emellett működik nagyon csendesen.

legfontosabb jellemzői

  • Automatizált működés - minimális felhasználói beavatkozás
  • Kiváló minőségű anyagok - garantálják a hosszabb élettartam, mint a verseny
  • Teljes szoftver megoldás - egyszerűen csak ki és Start
  • Ház - garantálja a tiszta munkafelület
  • Nagy munkaterület - felülmúlja sok konkurens 3D-s nyomtatók és CNC marógép
  • USB interfész
  • Kompatibilis a Windows és MAC

Nagy gép egy kis csomagot

Kis mérete vesz fel annyi helyet, mint pl. 3D-s nyomtató, tintasugaras nyomtatóval vagy asztali számítógép. De ne tévesszen meg, a munkafelület méretei 20.3 × 20.3 × 7.6 cm nagyobb, mint a legtöbb mai 3D-s nyomtatók. Szerszám hossz érzékelő automatikusan meghatározza a hossza az eszköz felhasználói beavatkozás nélkül. Cseréje egyes eszközöket egy anyag néhány másodperc alatt.

Teljes szoftver megoldás

A készülék el van látva minden szoftvert, úgy, hogy a 3D modell lehet alakítani a végtermékben. A szoftver tartalmaz egy alkalmazás Carbide Motion és MeshCAM vágó tökéletesen irányítható. Azonban, ha van kedvenc CAM programot, ne ess kétségbe, még álmodott is képes működni nehézség nélkül vágó. Mindkét alkalmazás kompatibilis a Microsoft Windows és MAC.

Beat verseny a teljes vonalon

A Nomad egy 883 c elohliníkovou építési és összehasonlítva az alacsony árú CNC műanyagból páratlan kényelem, a tartósság és a hosszú élettartam. Ezen túlmenően, a kalibrálás és nem igényel manuális beállítás előtt vágás. Carbide Motion jön egy letisztult felülettel, ezáltal komplex 2D és 3D alkatrészek történik a háttérben. 

Paraméterek

Kapcsolat

Csatlakozás USB
Kód:  DF495
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10