Oldal frissítése

A hazugság palotája

E-könyv, Cseh
4,4 9 értékelés

A hazugság palotája

V pokračování série Royalové Palác lží musí Ella a Reed najít způsob, jak zachránit sebe i svou rodinu.

Elper Harper sok olyan problémát legyőzött, amelyet az élet elhagyott. Kemény, ellenálló és hajlandó megtenni azt, amire szüksége van, hogy megvédje azokat, akiket szeret. De még az apja és a barátja körüli titkok, akiknek az életét most veszély fenyegeti, el sem tudják fogadni Ellat. Reed Royal hozzászokott minden olyan akadály elpusztításához, melyeket a sors akadályokba hoz. De most ellene fordult. Ha meg akarja menteni magát és a lányát, akit szeret, akkor szembe kell néznie a kínzó múlttal, és meg kell javítania hírnevét.
Senki sem hiszi, hogy Ella képes túlélni a királyi palotában. Mindenki meg van győződve arról, hogy Reed elpusztítja őket. Talán igazuk van. Ella-nak és Reednek együtt kell találniuk a módját, hogy megmentsék magukat és családjukat, és feltárják az összes titkot és hazugságot, amelyek a Királyi Palotában rejlenek.

Paraméterek

Alapvető

Autor Erin Watt
Oldalak száma 352 oldal
Kiadás éve 2017
Série Royálék
Díl série 3
Kiadó Baronet
Nyelv Cseh

Formátum és a védelem típusa

Elérhető formátum ePUB, Kindle (Mobi)
Védelem típusa Social DRM
Kód:  EK22699
Termékszám:  978-80-269-0692-6

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20