Oldal frissítése

Jegyzet beillesztése - Tigris

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Jegyzet beillesztése - Tigris

A FAUNA fából készült játékokat 1991 óta gyártják Romániában. Mindig elegáns és eredeti dizájnt kínálnak, és professzionális szinten teljesen kompromisszummentes minőség. A vállalat nagymértéApproxen támaszkodik a termelés környezeti fenntarthatóságára és a játékokra is. A FAUNA márkájú termékek nem tartalmaznak ártalmas anyagokat és megfelelnek az összes európai szabványnak.

Az összecsukható kirakós játék a gyermekek motoros készségeit, orientációját és az egyedi formák felismerését fejleszti. A darabok szépen illeszkednek egymáshoz és 2 cm széles masszív fából készülnek. A gyönyörű beillesztési puzzle egyedi része tökéletesen illeszkedik, és a tigris színes és lélegzetelállító motívuma.

Kód:  BGJ455
Termékszám:  5998630504003

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20