Oldal frissítése

CONNECT IT Boom Box BS1000 fehér

4,5 26 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

CONNECT IT Boom Box BS1000 fehér

Az elegáns  CONNECT IT Boom Box BS1000vezeték nélküli hangszórót a szoba bármely pontján hallgathatod és kis méretének köszönhetően bármikor magaddal viheted utazásaidra.  A hangszóró fémből és műanyagból készült, így különösen strapabíró. A  szerkezetet körbeölelő gumiszalag biztos fogást ad hangszórónak.

Legfontosabb jellemzői

  • A kiváló minőségű  fém és műanyag konstrukciójának köszönhetően különösen strapabíró
  • Hangerő-szabályozás egy gumigyűrűvel történik
  • Az akkumulátor üzemideje egy feltöltéssel akár 3 óra
  • Beépített mikrofon - használd a hangszórót kihangosítóként 
A használatát könnyen elsajátíthatod

Élvezd a magas és közepes hangok valamint a basszus tökéletes hangzását , akár három órán át egyetlen feltöltéssel. Kifinomult vezérlőrendszeréhez a a hangszóró alsó oldalán található  vezérőgombok is hozzátartoznak. A hangszórón a be/ki kapcsoló gombon kívül négy gomb található . A hangerő szabályozása a hangszóró alján található gumigyűrűvel történik.  A gumírozott réteg  a hangszóró alján csúszásgátlókánt viselkedik sima felületeken.

Memóriakártya- tárhely

A hangszóró Bluetooth-on  és egy 3,5 mm-es jack-en keresztül is csatlakoztatható a zeneforráshoz . A microSD kártyán tárolt dalokat bármikor meghallgathatod. A beépített mikrofon egy kellemes újdonság, amely lehetővé teszi, hogy Boom Box BS1000 hangszórót a telefonod kihangosítójaként használd.
 
Kód:  JD742b1
Termékszám:  CI-823
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15