Oldal frissítése

90W 19V (5 konc.)

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

90W 19V (5 konc.)

90W alkalmas NB fogyasztása akár 90W és egy kimeneti feszültsége 19V. Lehetőség vásárolni egy további hálózati villásdugót más országokban: Egyesült Királyság, USA, Ázsia, stb 5 cserélhető dugók a laptop.
Ez egy univerzális cserealkatrész amely ellátja a notebook, ha a hálózathoz csatlakozik. Cserélhető csatlakozók alkalmas nagyobb mennyiségű notebook.
Sérült adapter állandóan változik, mint az új alkatrészek apránként. Cégünk számos univerzális adapter hozzá van rendelve a notebook modellek szerint a kompatibilitás, ez elegendő ahhoz, hogy megtalálja azt az a modell a készülék, és elrendelte a "kosárba".
Műszaki adatok:
Kimenet: 19V, 4,73

Paraméterek

Teljesítmény

Csatlakozók típusa és száma

Kapcsolatok száma 5 ×
Kód:  NQ00058
Termékszám:  77010006

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20