Oldal frissítése

86" LG 86NANO76

4,0 4 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
599 990 Ft

86" LG 86NANO76

Szívesen élveznéd mozi minőségben a filmeket otthonod kényelméből is? Akkor biztos jól jönne neked ez a nagyszerű LG tévé. Nagyszerű vizuális élményben lehet részed, köszönhetően a fejlett NanoCell technológiának és HDR10 és HLG szabvány támogatásnak. Biztosan levesz majd a lábadról a filmek és sorozatok óriási tárháza olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is lenyűgözi 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) és AMD FreeSync Premium elégíti ki még a legigényesebb játkosok igényeit is. Azért, hogy a fantasztikus látványon túl nagyszerű hangzásban is részünk legyen, 20W-os hangszóró felel. Ezen LG Smart TV a fejlett WebOS operációs rendszert kapta, és egy igazán lenyűgöző kialakítás fokozza megjelenését. A TV megjelenését fekete szín varázsolja tökéletessé. Ha a falra szeretnénk szerelni a TV-t, akkor VESA szabványú tartóra lesz szükségünk, melynek méretei 600×400 mm. A távirányító a csomag részét képezi.

Televízió 86
Televízió 86

86" LG 86NANO76 televízió jelentősebb jellemzői

  • A csodálatos LG TV-vel olyan lesz az otthoni filmezés, mintha csak moziban lennél
  • Fantasztikus vizuális élmény köszönhetően a modern NanoCell technológiának, és HDR10 és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia az akciójelenetek szerelmeseinek
  • Remek hangzás fokozza a nagyszerű látványt, amiért 20W-os hangszóró felel
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 86" képátló mellett
  • Eme LG Smart TV a korszerű WebOS operációs rendszerrel van ellátva
  • Direct LED háttérvilágítással büszkélkedhet
  • Rendelkezésre álló funkciók HDR
  • Dolby Digital AC3 és Ultra Surround gondoskodik a tökéletes hanghatásokról
  • Olyan közkedvelt okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV, okos távirányító, gesztusvezérlés, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Kedvenc filmed és sorozatod vár rád az olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, Telly, Apple TV és Amazon Prime Video

Egy igazán éles kép, amely rendkívüli élményt nyújt

Csak dőlj hátra, szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 86" képátló mellett. Ezen LG tévé rendkívül éles és részletes képi megjelenítéssel rendelkezik, a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek köszönhetően. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit pixellel rendelkezik, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből tevődik össze, amely lehetővé teszi a filmek minőségromlás nélküli átvitelét a képernyőre. A Direct LED technológia pontos zóna-háttérvilágítást nyújt, amely alkalmazkodik a kép tartalmához, és a legjobb kontrasztot, illetve képalkotást garantálja.

Televízió 86
Televízió 86

NanoCell technológia, amely garantálja a valósághű és természetes színeket

Eme NanoCell technológiát alkalmazó TV nagyszerű vizuális szórakozást nyújt. A NanoCell TV széles látószöggel rendelkezik, ami még különböző szögből nézve is konzisztens marad.

A TV támogatja a HDR formátumot

Köszönhetően a TV High Dynamic Range (HDR) funkciójának egyaránt a jelenet világos és sötét részén is részletgazdag képet kapunk. Konkrétan olyan szabványokat támogat, mint HDR10 és HLG. A kép fényerejét a HDR10 úgy állítja be, hogy az tökéletesen illeszkedjen az aktuális jelenet maximális fényerejéhez.

Televízió 86
Televízió 86

Urald az összes játékot ezzel a nagyszerű LG TV-vel

A beépített játékos funkcióval megelőzheted a konkurens játékosokat, miközben előnyökre teszel szert. A játékokban sok múlik a jó grafikán, gyors reakción és rövid válaszidőn. Az izgalmas gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) és AMD FreeSync Premium funkcióval a játék felejthetetlen élmény lesz. Köszönhetően a VRR technológiának biztosítva van a játékok gyönyörű és sima futása, akadozás nélkül, ezenkívül a gyors frissítési frekvencia garantálja a minimális válaszidőt. Ezen LG televízió nagy hatékonyságú monitorként működik, hogy kielégítse a legigényesebb gamerek igényeit is.

Korlátlan szórakozásban lehet részünk a legújabb operációs rendszerrel

Ez a remek WebOS smart TV sok vonzó funkciót rejt, mint Google Assistant és Amazon Alexa. Lehetőségünk lesz vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket. A hangasszisztens útmutatóvá válhat az elektronika világában. Rendkívül egyszerűvé teszi kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, ami különösen hasznos lesz a legfiatalabb felhasználók számára. Egyszerűen felfedezik kedvenc meséjüket anélkül, hogy a billentyűzetet kellene használniuk. Mostantól lehetőségünk lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányítani. Csak meg kell nyomnunk egy gombot, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk elérhetővé válik a TV-n.

Használd ki a nagyszerű LG tévé összes smart funkcióját

A hozzáadott HbbTV funkciónak köszönhetően a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabják TV nézési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz úgy, hogy nem kell külső eszközöket használniuk, illetve átváltani más alkalmazásba. A TV-re telepített aktuális verzió HbbTV 2.0. Próbáld ki kézmozdulatokkal is irányítani a TV-t. Képesek leszünk módosítani a hangerőt, csatornát váltani, navigálni a menüben, és így tovább. A TV könnyű hozzáférést biztosít a webböngészőhöz is. Böngéssz a webhelyeken közvetlenül a TV képernyőjén. Az smart funkcióknak hála böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Népszerű tulajdonság a 360°-os videólejátszás. Így lehetőségünk lesz minden irányból megtekinteni a videót. Ennek a funkciónak köszönhetően felfedezhetünk olyan részleteket, amelyek a klasszikus videóban rejtve maradnának.

Élvezd a korlátlan hozzáférést a multimédiás tartalmakhoz

Ez a remek LG NanoCell televízió biztosan elkápráztat multimédiás funkcióival. Amennyiben nem tudod megnézni kedvenc műsodor, csak vedd fel USB-n keresztül egy merevlemezre, és megnézheted később. Ha kezd unalmassá válni a műsor a TV-ben, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, és játszd le saját tartalmaid. Kényelmes a Skylink fastscan funkció, amely speciális keresési módot használ az elérhető TV- és rádiócsatornák gyors és hatékony megtalálásához. Az alap szállodai módnak köszönhetően lehetséges csatornákat leblokkolni, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk.

Méretek:

117,8 × 192,7 × 42,5 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

110,4 × 5,99 cm (ma×mé)

Tömeg:

48,9 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, HDMI 2,0, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 86 " (218,44 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia NanoCell
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, HLG

Rendszer

Operációs rendszer WebOS
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2022

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video
SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Gesztusvezérlés, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant, Amazon Alexa

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Skylink Fast Scan, Hotel mód, Fényérzékelő

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 192,7 cm
Magasság 117,8 cm
Mélység 42,5 cm
Magasság talp nélkül 110,4 cm
Mélység talp nélkül 5,99 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 119,6 cm
Tömeg 48,9 kg
VESA felfüggesztés 600×400

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 20 W

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Szín

Szín Fekete
Kód:  WK612h030
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  86NANO763QA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20