Oldal frissítése

85" Sony Bravia XR-85X95K

Ingyenes
szállítás boltjainkba
1 634 890 Ft

85" Sony Bravia XR-85X95K

Ajánlott ehhez a modellhez

Sony Bravia XR-85X95K

Google TV LED tökéletes képpel és hanggal

A Sony Bravia XR-85X95K Google TV LED nemcsak nagyszerű képet, hanem tökéletesen hangolt hangzást is biztosít bármilyen környezetben. Dőlj hátra, és élvezd kedvenc sorozatod vagy filmed ellenállhatatlan élményét! A mini LED-es háttérvilágítás pontosan szabályozható, hogy káprázatos fényeket, mély feketéket és gyönyörűen természetes középárnyalatokat biztosítson.

A Sony Bravia XR-85X95K jellemzői


Sony Bravia XR-85X95K Google TV LED széles színspektrumú LED TV-vel

A Sony Bravia XR-85X95K Google TV LED első pillantásra lenyűgöz széles színválasztékával. A Cognitive Processor XR™ által működtetett XR Triluminos Pro technológia lehetővé teszi, hogy a TV több mint egymilliárd színt jelenítsen meg. Ez azt is lehetővé teszi, hogy a TV az egyes színeket a valóságban látható finom különbségekkel adja vissza. A Sony Bravia XR-85X95K Google TV LED képes a színeket a telítettség, az árnyalat és a fényerő alapján érzékelni. Az eredmény természetes árnyalatok minden részletében. Széles színskálával rendelkező panel és az emberi érzékelést figyelembe vevő processzor.

Sony Bravia XR-85X95K Google TV LED LED Cognitive Processor XR™ processzorral

Üdvözlünk az XR Mini LED-ek új generációjában - érezhető fényerő! Az XR Backlight Master Drive pontosan szabályozza a Mini LED háttérvilágítást, és példátlan dinamikatartományt biztosít káprázatos fénypontokkal, mély feketékkel és gyönyörűen természetes középtónusokkal. Ez egy 4K tévé, ami azt jelenti, hogy a felbontás négyszer élesebb, mint egy hagyományos Full HD tévé. Szeretnénk, ha élvezhetnéd ezt a hihetetlen képminőséget, függetlenül attól, hogy mit nézel, ezért a Sony Bravia XR-85X95K Google TV LED tartalmazza az XR 4K Upscaling technológiát, amely a 2K és HD tartalmak 4K minőséghez közelebbi felskálázását teszi lehetővé. Ennek a tévének az ereje egy forradalmi processzorban rejlik, amely megérti, hogyan látnak és hallanak az emberek, és képes a tartalmakat valóban valósághűen reprodukálni. Ez a Cognitive Processor XR™.

Sony Bravia XR-85X95K Google TV LED TV 3D-s térhatású hangzással

A Sony Bravia XR-85X95K Google TV LED tényleg mindenre gondolt! Az XR Surround technológiának köszönhetően virtuális térhatású hangzást tud létrehozni a TV hangszóróinak segítségével. Az eredmény egy 3D-s hangélmény, így nem kell aggódnod a hangszórók hozzáadása miatt. A Sony Bravia emellett teljes mértékben kompatibilis a Dolby Atmos® technológiával.

Vezérelje hangjával a Sony Bravia XR-85X95K Google TV LED TV készülékét

Jobban kedveled a hangvezérlést? Használd a hangodat, hogy megtaláld kedvenc műsoraidat a Sony Bravia XR-85X95K Google TV LED televíziódon. Kényelmesen böngészhetsz a menüben és kereshetsz bizonyos műfajok között. Ahhoz, hogy a Sony TV készüléket hanggal vezérelhesd, először meg kell nyomnod a távirányítón a hang gombot.

A Sony Bravia XR-85X95K Google TV LED elegáns kialakítása

A többállású állvány valódi sokoldalúságot biztosít a Sony Bravia XR-85X95K Google TV LED számára. Állítsd be a standard pozícióba, a keskeny pozícióba a kisebb bútorfelületekhez, vagy használd a soundbar pozíciót, hogy a hangrendszer szabadon maradjon. Emellett minimalista keretével is elkápráztat, amely lehetővé teszi, hogy csak a képre összpontosíts. A One Slate formatervezés sima élekkel és üvegpanellel gyönyörűen egészíti ki a szoba belsejét.

A Sony Bravia XR-85X95K okostévé előnyei

Google LED TV 4K minőségben

Élvezd a zavartalan élményt közel 4K minőségben. Akár kedvenc sorozatodat, filmedet vagy bármi mást nézel, a Sony Bravia XR-85X95K Google TV LED ellenállhatatlan képpel fog elvarázsolni. XR 4K Upscaling és Cognitive Processor XR™ funkcióval rendelkezik, amely intelligens módon képes az elveszett textúrák és részletek helyreállítására a valósághű kép érdekében.

Intelligens mozgásfeldolgozás a gyors, elmosódásmentes jelenetekhez

A Sony Bravia XR-85X95K Google TV LED intelligens mozgásfeldolgozással rendelkezik a gyors, elmosódásmentes jelenetekért. A Cognitive Processor XR™ és az XR Motion Clarity™ technológiával a mozgáselemzés révén sima és tiszta képeket biztosít.

Gyönyörű kép minden szögből

A Sony Bravia XR-85X95K Google TV LED X-Wide Angle™ panellel ellátott Sony Bravia XR-85X95K Google TV minden szögből gyönyörű képet biztosít. Az X-Anti Reflection technológiának köszönhetően a kép sokkal tisztább és kevésbé tükröződik.


Tökéletes hangzás Full Array LED háttérvilágítással

Nemcsak a kép, hanem a hang is fontos a kedvenc műsorok tökéletes megtekintéséhez. A Sony Bravia XR-85X95K Google TV LED televízió Acoustic Multi-Audio™ technológiával rendelkezik, amely a hang pozicionálására szolgáló magassugárzókat tartalmaz, hogy a magas frekvenciájú hangokat a jelenet megfelelő helyéről adja vissza. A hangzás illeszkedik az akcióhoz és a Full Array LED háttérvilágításhoz.

Sony Voice Zoom technológiával a párbeszéd hangjának javítása érdekében

Sokszor tapasztaltad, hogy fel kell venni a hangerőt, amikor két ember beszélget? Ez már a múlté! A Sony Bravia XR-85X95K Google TV LED televízió speciális Voice Zoom™ 2 technológiával rendelkezik, amely automatikusan felerősíti a párbeszéd hangjait. Így nem kell feleslegesen a hangerővel állítgatásával foglalkoznod.

Speciális háttérvilágítású vezérlő

A Sony Bravia XR-85X95K Google TV LED televíziót kényelmesen vezérelheted az intelligens távirányítóval! Akár az többi csatlakoztatott eszközt is vezérelheted. A video-on-demand szolgáltatásokhoz való egygombos hozzáféréssel pillanatok alatt élvezheted kedvenc műsoraidat és filmjeidet. A vezérlő háttérvilágítással van ellátva, így a gombok sötétben is jól láthatók. A designt a kiváló minőségű alumínium kivitel emeli ki.

A Sony Bravia XR-85X95K a szórakoztatásra készült


Sony Bravia XR-85X95K mostantól a legmodernebb játékfunkciókkal

2023 június közepén a Sony Bravia XR-85X95K tévé hozzáférést kapott a legújabb szoftverekhez a továbbfejlesztett játékélmény érdekében. Egy gombnyomással megnyílik egy menü a játékélmény optimalizálásához. A funkciók közé tartozik a képernyő méretének beállítása, a mozgás elmosódásának csökkentése, a fekete equalizer és a kereső hozzáadásának lehetősége. Mindezek a funkciók lehetővé teszik, hogy a játékot az egyéni igényeidhez és szükségleteidhez igazítsd.

Kompatibilis a 360 Spatial Sound Personalizer technológiával

A Sony Bravia XR-85X95K Google TV LED televízió Dolby Atmos kompatibilitásának köszönhetően tökéletes hangzást élvezhetsz a készülékhez csatlakoztatott SRS-NS7 hordozható hangszóróval! Ráadásul a WLA-NS7 vezeték nélküli adóval a Sony kiválasztott fejhallgatóival 3D hangzásben lehet részed.

Intelligens mozgásfeldolgozás

A sportműsorok vagy a lélegzetelállító akciófilmek nézése teljesen új szintre emelkedhet a Sony Bravia XR-85X95K Google TV LED televízióval! A Cognitive Processor XR Motion Clarity™ funkcióval rendelkező tévékészülék a mozgáselemzés segítségével több képkockából is gyönyörűen sima és tiszta képet hozhat létre.

A BRAVIA CORE alkalmazás rengeteg minőségi tartalmat kínál

A Sony Bravia XR-85X95K okostévéje 12 hónapos előfizetést tartalmaz a BRAVIA CORE filmalkalmazáshoz. Ez megnyitja az utat a legújabb címek és klasszikusok előtt, akár 4K HDR és IMAX Enhanced változatban is. Ez lehetővé teszi, hogy több részletet, színt és kontrasztot láthass a filmek streamelése közben. Élvezd az olyan filmeket, mint a Pókember: Nincs hazaút, Jumanji: A következő szint, Venom, vagy például az 1984-es Szellemirtók film. Ezenkívül a BRAVIA CORE a legnagyobb IMAX® Enhanced filmkönyvtár, amely akár 80 Mbps sebességgel is képes streamelni. A 12 hónapos előfizetéshez 5 filmkredit is jár, amelyekkel kiválasztott filmeket oldhatsz fel.

Nagyszerű kiegészítők


BRAVIA CAM csatlakoztatása a TV-hez

Ha a Sony Bravia XR-85X95K Google TV LED televíziódhoz egy BRAVIA CAM kamerát csatlakoztatsz, akkor az élményt egy teljesen új szintre emelheted! A kamera tudja, hogy hol vagy a szobában, és milyen messze ülsz. Ez lehetővé teszi az összes szükséges hang- és videobeállítás megadását. Ezáltal a hang és a kép is tisztább lesz. De ez még nem minden! A BRAVIA CAM segítségével a nagy képernyőn kersztül tarthatod a kapcsolatot az egész családoddal. Egyszerűen párosítsd a tévét a kamerával, és kezdődhet a móka!

Videokonferenciák tartása a Sony Bravia XR-85X95K-val

Kommunikálj távolról a nagy TV-képernyőn keresztül, és élvezd a valósághűbb kommunikációt közvetlenül a nappalidban! A Zoom for TV és a Google Meet támogatásának köszönhetően a BRAVIA CAM kamerához csatlakoztatott Sony Bravia XR-85X95K tévén keresztül könnyedén csatlakozhatsz videokonferenciához, akár családtagjaiddal, barátaiddal vagy munkatársaiddal kommunikálsz. A BRAVIA CAM emellett érzékeli, hogy milyen messze vagy a tévétől, és a távolságnak megfelelően adja meg a kép- és hangbeállításokat.

A környezeti hatások csökkentése


Energiatakarékosság az új Eco Dashboard felülettel

A frissítést követően a Sony Bravia XR-85X95K televízió az Eco Dashboard kezelőfelülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a képernyőbeállítások egyszerű módosítását az energiafogyasztás és a környezeti hatások csökkentése érdekében. Az intuitív vezérlés maximalizálja a kép teljesítményét olyan elemek alapján, mint a szobában lévő fény mennyisége, a hőmérséklet, a jelenet sötétsége vagy a képernyő előtt tartózkodó személyek száma. Az Eco Dashboard segítségével a Sony Bravia XR-85X95K tévé akár 32% energiát is megtakaríthat.

A Sony törődik a környezettel

A Sony Bravia XR televíziókat úgy tervezték, hogy a lehető legkörnyezetbarátabbak legyenek. A televíziókészülékek gyártása és csomagolása során jelentősen csökken a szűz műanyag felhasználása. Ezenfelül a Sony Bravia XR-85X95K Google TV LED televízió kerete akár 30%-ban fenntartható anyagokat és SORPLAS™ műanyagot tartalmaz, amely az iparágban vezető, 89%-os újrahasznosíthatósági arányú alkatrészekből áll.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 85 " (215,9 cm)
Felbontás 4K Ultra HD
Maximális felbontás 3840 × 2160 px

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
Támogatott HDR szabványok HDR10, Dolby Vision, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Google TV
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2022

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, SkyShowtime, Canal+, SledovaniTV, OKTAGON TV
SMART funkciók Okos távirányító, Gesztusvezérlés, Hangvezérlés, Webböngésző
Kompatibilitás hangasszisztenssel Google Assistant

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Fényérzékelő, Calman Ready

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate)

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, Chromecast, WiFi ready
Be- és kimenetek USB, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, Komponens
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C, Kettős

Méretek és tömeg

Szélesség 188,9 cm
Magasság 109,7 cm
Mélység 4,5 cm
Magasság talp nélkül 108,6 cm
Mélység talp nélkül 5,6 cm
Tömeg 54,7 kg
VESA felfüggesztés 400×400

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 60 W
Zabudované audio Subwoofer

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban
Kód:  WS1022a6a
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  XR85X95KAEP
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05