Oldal frissítése

85" Sony Bravia XR-85X95J

Ingyenes
szállítás boltjainkba
1 225 990 Ft

85" Sony Bravia XR-85X95J

A Sony Bravia XR-85X95J okos TV a Full Array LED háttérvilágítást használja, továbbá teljes térhangzással, részletes 4K felbontással vonzz be az akció középpontjába

Szereld fel nappalid az új Sony Bravia XR-85X95J androidos okostévével, és élvezd a részletes 4K felbontást a 85"-os képernyőn. A modern technológiák és algoritmusok használatának köszönhetően hihetetlenül valósághű színekben élvezheted a sima és részletes képet. A Sony Bravia XR-85X95J okostévé nagyszerű előnye az OLED panel használata. A Sony Bravia XR-85X95J-t LAN-kábellel vagy vezeték nélküli WiFi-n keresztül csatlakoztathatod az internethez. A DolbyVision és a Dolby Atmostechnológiák mozihoz hasonló élményt nyújtanak. A térhangzás az 50 W-os összteljesítményű hangszórókon alapul. Az Android TV több nagy dinamikus tartományú formátumot támogat, mint például a Hybrid Log-Gamma és a HDR10. A TV falra szerelése a 400 x 400 mm-es VESA konzollal oldható meg.

Élvezd a BRAVIA XR technológiával a filmek széles választékát legjobb minőségben 

A Sony Bravia XR-85X95J televízió vásárlásakor a BRAVIA CORE kreditekkel legalább 300 film közül választhatsz, köztük megtalálod a Venom, a Peter Rabbit, a Ghostbusters, a Blade Runner 2049 és a Jumanji: The Next Level és még sok más filmeket. A BRAVIA XR technológiával, valamint a Pure Stream™ és IMAX® Enhanced funkciókkal lenyűgöző képeket élvezhetsz kiváló hangminőséggel. Vásárolj egy Sony Bravia XR-85X95J tévét, és kapsz 5 filmkreditet egy 12 hónapos előfizetés mellé. Egy kreditfelhasználásával egy filmhez kapsz hozzáférést. További információk a Sony honlapon találhatóak.

A szolgáltatás legfontosabb paraméterei

  •  Unlimited streaming (0 kredit) – ez egy 100 filmből álló, 12 hónapra korlátozott, kredit igénylése nélküli filmválaszték
  • Movies to redeem (1 film = 1 kredit) – 300 filmet tartalmazó adatbázis, amely a jövőben bővülni fog
  • IMAX enhanced (0 vagy 1 kredit) – ez egy továbbfejlesztett filmformátum
  • Studio Access (0 kredit) – a kulisszák mögötti tartalom, anélkül, hogy kreditet kellene igényelned
  • Pure Stream technológia 30-80 Mbps sebességű streaminggel az UHD BD-nek megfelelő, szinte veszteségmentes minőséget ér el (jó minőségű, zökkenőmentes internetkapcsolat szükséges)

A Sony Bravia XR-85X95J OLED okostévé legfontosabb jellemzői

  • A TV 80” átlóval rendelkezik, és részletes 4K felbontással működik
  • A TV-tartó a VESA 400 × 400 mm szabvány szerint falra szerelhető
  • A Sony Bravia XR-85X95J lokális Full Array LED tompító funkcióval rendelkezik
  • Az 50 W-os hangszórók és a Dolby Atmos technológia biztosítja a minőségi hangzást
  • A Sony Bravia XR-85X95Jaz Android rendszert használja, amely számos intelligens funkciót és alkalmazást kínál
  • A Sony TV előnye a Google TV támogatás is
  • Külső HDD csatlakoztatása után felveheted a kedvenc programjaidat
  • A Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően csatlakoztathatsz intelligens eszközöket és soundbart.
  • Az internethez WiFi vagy LAN kábelen keresztül csatlakozhatsz
  • A Sony Bravia XR-85X95JTV támogatja a hangvezérlést
  • A TV-n speciális játékmód is található a játékosok számára

A Sony Bravia XR-85X95JTV kognitív intelligenciával rendelkező processzorral rendelkezik

Az egyedülálló Cognitive Processor XR processzor újabb szintre emeli a tévézés élményét. Ennek a processzornak köszönhetően a Sony Bravia XR-85X95J TV az emberi látást és hallást modellezve új élményt hoz létre, a jelenet közepébe varázsolva a nézőt.

Nézd úgy a 4K képet, ahogyan az emberi szem észleli

A Sony Bravia XR-85X95Jvalóságos mélységű képet nyújt. A forradalmi processzor elemzi az emberi perspektívát, és rövid idő alatt rengeteg elemet képes keresztelemezni és optimalizálni. Ez a technológia az OLED panellel együtt rendkívül reális képet hoz létre tiszta fekete színnel a Sony Bravia XR-85X95JTV képernyőjén.

Sony Bravia XR-85X95J

A Sony Bravia XR-85X95J minden színt pontosan jelenít meg

A Sony okostévé széles színskálával működik. Az XR TRILUMINOS PRO algoritmusnak köszönhetően a Sony Bravia XR-85X95J minden részletében képes reprodukálni a természetes színárnyalatokat, ezzel biztosítva a valósághű színvisszaadást.

Sony Bravia XR-85X95J

Valósághű képmélység

Az XR Contrast Booster technológia úgy állítja be a fényerőt, hogy  a fények sokkal erősebbek és kevésbé tükröződőek legyenek,  mélyebb fekete szín megjelenítése mellett. Mindez lélegzetelállító kontrasztot nyújt a Sony Bravia XR-85X95J-nek. 

Sony Bravia XR-85X95J

A Sony Bravia XR-85X95J képes az elveszett textúrák reprodukálására

A Sony Bravia XR-85X95J TV bármilyen tartalmat vagy forrását 4K közeli felbontásra képes konvertálni az XR 4K Upscaling funkciónak köszönhetően. A Cognitive Processor XR rengeteg adattal rendelkezik az elveszett textúra és részletek helyreállításához.

Sony Bravia XR-85X95J

A Sony Bravia XR-85X95J elmosódás nélkül mutatja a képet

A TV intelligens mozgásfeldolgozással működik, amely biztosítjaa sportközvetítések és az akciójelenetek zavartalan megtekintését kellemetlen elmosódás nélkül. Az XR Motion Clarity technológia elemzi az adatokat és biztosítja, hogy a Sony Bravia XR-85X95J képe tiszta és sima legyen.

Energiatakarékosság az új Eco Dashboard felülettel

A frissítést követően a Sony Bravia XR-65X95J az Eco Dashboard kezelőfelülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a képernyőbeállítások egyszerű módosítását az energiafogyasztás és a környezeti hatások csökkentése érdekében. Az intuitív vezérlés maximalizálja a kép teljesítményét olyan elemek alapján, mint a szobában lévő fény mennyisége, a hőmérséklet, a jelenet sötétsége vagy a képernyő előtt tartózkodó emberek száma. Az Eco Dashboard segítségével a Sony Bravia XR-65X95J akár 32% energiát ismegtakaríthat.

A Sony Bravia XR-85X95J tévén minden hangból magával ragadó élmény lehet

A Sony Bravia XR-85X95J okostévé 50 W összteljesítményű hangszórókkal rendelkezik, amelyek magával ragadó hangot hoznak létre a Cognitive Processor XR processzorral együtt. Ennek köszönhetően olyan hangzásban lehet részed, mint még soha, hiszen sokkal tisztábban hallhatsz mindent, bármit is nézel. A Sony Bravia XR-85X95J TV tökéletesen harmonizált képet és hangot biztosít.

Sony Bravia XR-85X95J

A Sony Bravia XR-85X95J harmonizálja a hangot és a képernyőn megjelenő jeleneteket

Az XR Sound Position funkció segítségével a Sony Bravia XR-85X95J TV képe realisztikus hangzással egészül ki, amely tökéletesen megfelel az aktuális jelenetnek.

Sony Bravia XR-85X95J

3D térhatású hangzás, amely körülvesz

Bármit is nézel, biztos lehetsz benne, hogy surround hangzás vesz körül. A Sony Bravia XR-85X95J az XR Surround technológiát használja, amely térhatású hangot hoz létre, hogy átfogó élményt nyújtson számodra.

Sony Bravia XR-85X95J

A Sony Bravia XR-85X95J javítja a hangot a párbeszédek során

A Sony Bravia XR-85X95J intelligens TV a Voice Zoom 2 technológia használatával automatikusan növeli a párbeszédek hangerejét. A Voice Zoom 2 észleli a hang típusát, elemzést végez, és javítja annak tisztaságát.

Hangparancsokkal is vezérelheted a Sony Bravia XR-85X95J tévét, és a Google TV széles választékából válogathatsz

A hangoddal gyorsan megtalálhatod a Sony Bravia XR-85X95J TV-n, amit nézni szeretnél. Bemondhatod a teljes címet, vagy megadhatsz egy általános parancsot, amely segítségével megnézheted a kiválasztott műfajban található szélesebb választékot. A Google TV-n több mint 700 000 filmhez és műsorhoz férhetsz hozzá a streaming szolgáltatással.

A Sony Bravia XR-85X95J támogatja az Apple AirPlay / Apple HomeKit szoftvert, és beépített Chromecasttal rendelkezik

Ha iPhone-od van, értékelni fogod, hogy a Sony Bravia XR-85X95J támogatja az Apple AirPlay / Apple HomeKit szoftvert. Ez lehetővé teszi, hogy kényelmesen csatlakozz a TV-hez, és video- és hanganyagot továbbíts a Sony Bravia XR-85X95J képernyőjére.

A beépített Chromecast segítségével könnyedén streamelhetsz videókat, fényképeket és egyéb tartalmakat  okostelefonodról a Sony Bravia XR-85X95J készülékre. Csak nyomd meg a gombot a készüléken, és a telefonodról minden új, nagyobb dimenziót kap.

A Sony Bravia XR-85X95J intelligens távirányítót használ

Az összes csatlakoztatott eszközt egyszerűen, egyetlen intelligens vezérlővel vezérelheted. Például egy gombnyomással bekapcsolhatod a kedvenc streaming szolgáltatásodat a Sony Bravia XR-85X95J készüléken.

A Sony Bravia XR-85X95J kíméli a környezetet

A Sony Bravia XR-85X95J TV alkatrészei újrahasznosítható SORPLAS műanyagból készülnek, amely nagy részben újrahasznosított műanyagot tartalmaz.

A Sony Bravia XR-85X95J állítható Prestige állvánnyal rendelkezik

Bárhol könnyedén elhelyezheted a Sony Bravia XR-85X95J okostévét, nemcsak a VESA 400 × 400 mm kompatibilitásnak, de elsősorban a precíz Prestige állványnak köszönhetően. A TV-állvány három irányban állítható:

  • az alapértelmezett beállítás segít a képre fókuszálni
  • a keskeny beállítás ideális kisebb polcokhoz
  • beállítás hangprojektor számára
    Sony Bravia XR-85X95J

    A Sony Bravia XR-85X95J minimális kerettel rendelkezik

    A Sony Bravia XR-85X95JTV abszolút minimális élekkel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a lehető legjobban a képre koncentrálhass, és ne a keretre.

    Sony Bravia XR-85X95J

    Kiváló design, amely minden oldalról érvényesül

    Az okosan elhelyezett konzolok elrejtik az összes olyan kábelt, amely a Sony Bravia XR-85X95J-hez vezet, így a TV minden oldalról jól fog mutatni.

    Sony Bravia XR-85X95J

    Prémium háttérvilágítású távirányító

    A Sony Bravia XR-85X95J TV távirányító szálcsiszolt alumíniumból készül, amely prémium megjelenést kölcsönöz számára. A háttérvilágítással ellátott gombokkal kényelmes kezelheted még a sötét helyiségben is.

    A Sony Bravia XR-85X95J okostévé a helyiség körülményeihez optimalizálja a képet és a hangot

    A Sony Bravia XR-85X95J okostévé képernyőjén fényérzékelők találhatók, amelyek a helyiség fényviszonyaitól függően állítják be a képernyő fényerejét. Az akusztikus kalibrálás hasonló elven működik, amely a Sony Bravia XR-85X95JTV hangkimenetét állítja be.

    Sony Bravia XR-85X95J

    A Sony Bravia XR-85X95J precíz akusztikus kalibrálást használ

    Nem számít, hova telepedsz le. A Sony Bravia XR-85X95J képes felismerni a tartózkodási helyedet és ahhoz szabni az audiokimenetet, így úgy élvezheted a hangot, mintha közvetlenül a Sony Bravia XR-85X95J képernyője előtt ülnél.

    Sony Bravia XR-85X95J

    Kifejezetten a Netflixhez tervezett mód

    A Sony Bravia XR-85X95J TV repertoárjában megtalálható a Netflix eredeti programjai számára kifejlesztett mód is. Ennek köszönhetően az alkotók szándéka teljes mértékben megmarad.

    Sony Bravia XR-85X95J

    A Sony Bravia XR-85X95J IMAX Enhanced tanúsítvánnyal rendelkezik

    Ez a tanúsítás garantálja, hogy a Sony Bravia XR-85X95J TV hűen reprodukálja a képet és a hangot.

    Sony Bravia XR-85X95J

    Élvezd a moziélményt

    A Sony Bravia XR-85X95J okostévé támogatja a Dolby Vision technológiát, amelynek köszönhetően minden jelenet szó szerint életre kel a szemed előtt. Az Atmos Dolby technika térhangzással tölti meg a nappalit.

    Sony Bravia XR-85X95J

    A Sony Bravia XR-85X95J nagy kontraszttal rendelkezik

    Az XR OLED Contrast Pro javítja a színeket és a kontrasztot a képernyő világos területein, és valóban gazdag feketéket jelenít meg. Ennek köszönhetően erős kontrasztot élvezhetsz, amely lehetővé teszi az éles részletek kiemelését.

    Sony Bravia XR-85X95J

    Élvezd a határtalan szórakozást

    A Sony Bravia XR-85X95J TV-n rengeteg film vár rád. A Pure Stream és az IMAX Enhanced biztosítja a tévézés kivételes minőségét.


    Paraméterek

    Képátló és felbontás

    Képátló 85 " (215,9 cm)
    Felbontás 4K Ultra HD

    Kijelző

    Technológia LCD LED
    Egyéb kijelző technológiák HDR, Local Dimming
    Támogatott HDR szabványok HDR10, Dolby Vision, HLG

    Rendszer

    Operációs rendszer Android
    Típus Smart TV

    Évjárat

    Évjárat 2021

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, SledovaniTV, Telly, Apple TV, Kodi, Steam Link, OKTAGON TV, Vodafone TV
    SMART funkciók HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Fényérzékelő

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), Ideal for PlayStation 5

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, Miracast
    Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, Kompozit
    HDMI 4 ×
    USB 3 ×

    Tunerek

    Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

    Méretek és tömeg

    VESA felfüggesztés 400×400

    Szín

    Szín Fekete

    Audió

    Hangszóró teljesítmény 50 W

    Energiacímke 2021

    Kód:  WS7914
    Jótállás: 36 hónap
    Termékszám:  XR85X95JAEP
    Linkek: Gyártó honlapja:

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB10