Oldal frissítése

85" Sony Bravia KD-85X80L

Ingyenes
szállítás boltjainkba
692 290 Ft

85" Sony Bravia KD-85X80L

Ajánlott ehhez a modellhez

Modern okos Google TV moziszerű technológia támogatással

Olyan új okostévét keresel, amely nemcsak nagyszerű képpel és hanggal rendelkezik, hanem a szórakozás egy teljesen új világába is beavat? A Google platformjának köszönhetően rengeteg filmet és tévéműsort nézhetsz, illetve számos alkalmazást használhatsz. A fejlett technológiák és algoritmusok segítségével a 85 hüvelykes 4K képernyőn sima, részletes és valósághű színekben pompázó képeket élvezhetsz. A Sony Bravia KD-85X80L televíziót LAN kábelen vagy vezeték nélkül, Wi-Fi-n keresztül csatlakoztathatod az internethez. A Dolby Vision és a Dolby Atmos technológiák moziszerű élményben részesítenek. A térhatású hangzásról a 20 W összteljesítményű X-Balanced hangszórók gondoskodnak. A Sony okostévéje több nagy dinamikatartományú formátumot támogat, például a HLG-t és a HDR10-et. A TV 400 × 400 mm-es VESA konzol segítségével falra szerelhető.

A Sony Bravia KD-85X80L okostévé legfontosabb jellemzői

A Google TV a tartalmak széles választékát kínálja

A TV 85"-es képátlóval és részletes 4K felbontással rendelkezik

X1 processzor és Triluminos Pro technológia a precíz színvisszaadás, a nagy fényerő és kontraszt érdekében

VESA 400 × 400 mm-es szabványú TV tartóval falra szerelhető

A Dolby Vision technológia támogatása

Kivételes hangminőség, beleértve a Dolby Atmos technológiát is

Külső HDD csatlakoztatása után felveheted kedvenc műsoraidat

A Bluetooth kapcsolatnak hála csatlakoztathatsz intelligens eszközöket és soundbart

Az internethez Wi-Fi-n vagy LAN kábelen keresztül csatlakozhatsz

A Sony Bravia KD-85X80L TV támogatja a hangvezérlést

A játékosok számára egy speciális játékmód és sok más előbeállítás és funkció (VRR, Crosshair, fekete equalizer...) áll rendelkezésre

A Sony Bravia KD-85X80L előnyei


Nagyszerű színek a nagy teljesítményű X1 processzornak és a Triluminos Pro technológiának köszönhetően

A Sony Bravia KD-85X80L okos Google TV széles színskálával és nagyszerű színvisszaadással büszkélkedhet. A Triluminos Pro algoritmus olyan árnyalatok és színek széles skáláját kínálja, amelyekkel más tévékészülékeknél nem gyakran találkozhatsz. Könnyű teljesen elmerülni a filmek, tévéműsorok és játékok nézésében. A Sony Bravia KD-85X80L okostévé a nagy teljesítményű X1 processzorral működik az ilyen tiszta és precíz színes képek megjelenítéséért. Valós időben képes elemezni a felvételeket, a kontrasztot és a fényerőt, és beállítani a színeket, hogy lélegzetelállító képet kapj. A Dolby Vision támogatás csak hab a tortán, mivel ez a technológia általában a nagy mozivásznakhoz kapcsolódik. A Sony Bravia KD-85X80L televízión mindent úgy láthatsz, ahogyan az a valóságban is van.

A Sony Bravia X80L az X-Balanced hangszórók magával ragadó hangzásával kápráztat el

A Sony okostévé beépített X-Balanced hangszóróegységekkel rendelkezik, amelyek kiváló minőségű hangzást és erőteljes basszust biztosítanak a még jobb nézési vagy játékélmény érdekében. Az egyedülálló, nem kör alakú kialakítás maximalizálja a hangszóró membrán felületét. A Sony Bravia KD-85X80L televízió támogatja a Dolby Atmos technológiát a teljes térhatású hangzás eléréséért.

Környezetbarát termék a környezet iránti érzékkel

A Sony Bravia KD-85X80L televízió egyes alkatrészei újrahasznosított műanyagból készülnek. Ráadásul az okostévé eszközöket kínál az energiaköltségek megtakarításához. Az új ECO Dashboard könnyen használható, sőt, mi több, minél több környezetbarát beállítást kapcsolsz be, annál jobban nő a virtuális fád. A környezetbarát beállításokkal akár 32%-kal több energiát takaríthatsz meg. A Sony Bravia KD-85X80L tévé automatikus energiatakarékos üzemmóddal és számos más energiahatékony intézkedéssel rendelkezik. Ráadásul a csomagolás, amelyben a Sony Bravia TV készüléket kapod, öko kartonból készült, és kevesebb tintát, valamint műanyagot tartalmaz.

A Sony okostévéje vékony kerettel és süllyesztett felülettel rendelkezik

Koncentrálj a fontos dolgokra - itt nem fognak zavarni a csúnya keretek, mint más tévékészülékek esetében! A Sony Bravia KD-85X80L televízió keskeny kerettel és süllyesztett felülettel büszkélkedhet. Formatervezése gond nélkül illeszkedik minden belső térbe. A Sony Bravia X80L tévé állványa két pozícióban állítható - közel hozzád és távolabb tőled (alkalmas példáulsoundbar elhelyezéséhez).

Tartalom a kezed ügyében


A BRAVIA CORE alkalmazás rengeteg minőségi tartalmat kínál

A Sony Bravia KD-85X80L okostévé a BRAVIA CORE filmalkalmazás 12 hónapos előfizetését tartalmazza. Ez megnyitja az utat a legújabb címek és klasszikusok előtt, akár 4K HDR és IMAX Enhanced változatban is. Lehetővé teszi, hogy több részletet, színt és kontrasztot láthass a filmek streamelése közben. Élvezd az olyan filmeket, mint a Pókember: Nincs hazaút, Jumanji: A következő szint, Venom, vagy például az 1984-es Szellemirtók film. Ezenkívül a BRAVIA CORE a legnagyobb IMAX® Enhanced filmkönyvtár, amely akár 80 Mbps sebességgel is képes streamelni. A 12 hónapos előfizetéshez 5 filmkredit is jár, amelyekkel kiválasztott filmeket oldhatsz fel.

Hozzáférés több mint 700 000 filmhez és tévéműsorhoz a Google TV-vel

A Google TV platformnak köszönhetően a különböző streaming-szolgáltatások filmek és tévésorozatok hatalmas választékához férhetsz hozzá. A Google TV-vel kellemes felhasználói felületet, jobb hangvezérlést, több felhasználói fiók létrehozásának lehetőségét, és különösen olyan népszerű alkalmazásokat élvezhetsz, mint a Netflix, HBO Max, Disney+, YouTube, Spotify és még sok más egy helyen.

Szórakozás mindenkinek


Sony Bravia KD-85X80L, mint nagyszerű játszótárs

Maga a tévé felismeri, ha egy játékkonzol csatlakoztatva és bekapcsolt állapotban van. Ezután magától átvált a HDMI 2.1 automatikus késleltetéscsökkentő üzemmódra. Ezáltal zökkenőmentesebben élvezheted a játékot Sony Bravia KD-85X80L televíziódon. Ezt különösen a gyors és igényes játékok (FPS-akció, sport- és versenyjátékok) játékosai fogják értékelni. Az Auto HDR Tone Mapping technológiával még a nagy kontrasztú jelenetekben is észrevehetsz olyan fontos részleteket, amelyekről normál esetben lemaradnál.

Új játékkínálat

A Sony Bravia KD-85X80L televízió egy teljesen új játékmenüvel rendelkezik, ahol egy gombnyomással megnyílik egy menü a játékélmény optimalizálásához. A beállítások között szerepel a VRR (be/kikapcsolás), a Motion Blur Reduction, a fekete equalizer, a Crosshair és számos más kívánatos tulajdonság és funkció. A képernyő méretét az igényeidnek megfelelően állíthatod be.

Japán rajzfilmek a Crunchyroll segítségével

Szerezz hozzáférést a vezető anime-streaming szolgáltatáshoz, és élvezd a megérdemelt minőségi rajzfilmeket! A Crunchyroll szolgáltatás segítségével egyetlen gombnyomással kiváló minőségben juthatsz hozzá az animékhez. Nagyszerű képpel és hibátlan hanggal, a japán sorozat animációs világa azonnal magával ragad.

Nagyszerű kiegészítők


Egyszerű távirányító hagyományos és SMART változatban

A Sony Bravia KD-85X80L okostévé két távirányítóval érkezik, így kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbbet. Akár a hagyományos gombelrendezésű standard kialakítást, akár a multimédiás gombokkal és hangvezérlés támogatással ellátott SMART-távirányító választod, kényelmes és élvezetes tévézési élményben lesz részed.

A Sony BRAVIA CAM minőségi videohívásokat tesz lehetővé

Élvezd a videohívásokat a családoddal és barátaiddal a nagyképernyős tévén a Sony BRAVIA CAM kamera segítségével. Nem kell többé az optimális pozíciót keresgélned, hogy mindenki elférjen a laptop vagy a telefon kamerája előtt! A Sony BRAVIA CAM kamerája könnyedén rögzít téged, még akkor is, ha egy nagy csoport közepén ülsz a kanapén.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Képátló 85 " (215,9 cm)
Felbontás 4K Ultra HD

Kijelző

Technológia LCD LED
Egyéb kijelző technológiák HDR
Támogatott HDR szabványok HDR10, Dolby Vision, HLG

Rendszer

Operációs rendszer Google TV
Típus Smart TV

Évjárat

Évjárat 2023

Alkalmazások | SMART funkciók

Alkalmazások O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, SledovaniTV, Apple TV, Amazon Prime Video, VLC Media Player
SMART funkciók HbbTV, Hangvezérlés

Multimédiás funkciók

Multimédiás funkciók Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Fényérzékelő, Calman Ready

Játék jellemzői

Játék jellemzői Gamer mód

Csatlakozás

Vezeték nélküli kapcsolat WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2, Miracast, Chromecast
Be- és kimenetek USB, LAN, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+
HDMI 4 ×
USB 2 ×

Tunerek

Tuner DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C

Méretek és tömeg

Szélesség 190,1 cm
Magasság 117 cm
Mélység 45,3 cm
Magasság talp nélkül 109 cm
Mélység talp nélkül 7,3 cm
Talapzat szélessége/lábak közötti távolság 154,3 cm
Tömeg 47,8 kg
VESA felfüggesztés 400×400

Szín

Szín Fekete

Audió

Hangszóró teljesítmény 20 W

Energiacímke 2021

Csomag tartalma

Távirányítót tartalmaz Smart

3D/AR

3D/AR 3D model + AR model v Android alkalmazásban
Kód:  WS1022a61
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  KD85X80LAEP
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20